Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogy tegyem magam túl felesége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tegyem magam túl feleségem elhagyott mikor kiderült nem lehet gyerekem?

Figyelt kérdés
még aznap összepakolt és elköltözött, azóta a válást is beadta, szerinte átvertem.
2022. máj. 10. 22:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
12%
Majd az idő meggyógyítja ezt is, mint mindent.
2022. máj. 11. 06:02
 12/19 anonim ***** válasza:
54%
A ferfiak 95 szazaleka is ezt csinalja a novel ha annak nem lehet gyereke. Ugyhogy a no jogosan lepett le, forditva te is megtetted volna. Most mar hogy tudod, keress olyan not aki nem akar gyereket vagy mar neki. Ne sirankozz, elrepul hamar az elet.
2022. máj. 11. 06:22
 13/19 anonim ***** válasza:
93%

Ez a nő egészen biztosan nem szeretett téged. Egy családra vágyott, nem terád. Csak egy eszköz voltál neki ahhoz, hogy családja lehessen, s mikor kiderült, hogy ez természetes úton nem megy, eldobott magától, mint egy rossz rongyot. Ha egy kicsit is szeretett volna, manapság a névtelen spermabankok korában még az álmait is megvalósíthatta volna anélkül is, hogy elhagy.

Végül szerencsésnek is tekintheted magad, hogy így alakult, s nem két gyerek után jöttél volna rá, hogy az egyedüli szereped a nő életében a családeltartó szerepe lett volna. Miután ezt felismerted volna, boldogtalan maradtál volna egész hátralévő életedre. Így viszont van esélyed arra, hogy találsz egy párt, aki így is el tud fogadni és szeretni tud. Eleve már az ismerkedés elején elárulhatod, hogy mi a helyzet, így nem ér majd hasonló csalódás, s hidd el, lesz nő, akit a terméketlenséged nem fog zavarni.

2022. máj. 11. 08:37
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Na takarodj már 13-as az álszent képmutató dumáddal! Az emberek SAJÁT gyereket akarnak, nem másét nevelni. Ez egy teljesen normális és természetes vágy. A felesége is ezt akarta. Amikor pedig rájött, hogy nem tudja a kérdező kérdezővel megvalósítani, nem húzta az időt, hanem rögtön lépett. Szerintem teljesen korrektül járt el.

Nem érzem ezt az oldalt. Mindenféle felelőtlen, gyerekvállaló, r1banckodó stb nőt agyondicsértek, de a korrektül eljárót szidjátok?!?

2022. máj. 11. 09:41
 15/19 anonim ***** válasza:
85%

#14: Ez az érvelés tényszerűen nem állja meg a helyét. Ha egy nő elmegy mesterséges megtermékenyítésre, akkor az így fogant magzat száz százalékban az ő gyereke lesz, pontosan ugyanannyira, mintha a férjétől lett volna. S a spermabankok anonimok, így sose derül ki, ki a genetikai apa. Ha a férj számára ez nem probléma, szeretettel felnevelheti a született gyerekeket éppúgy, mintha a sajátjai volnának.

Egyébként én a #13 hozzászólásomban a szeretetről beszéltem, s nem a "korrektségről". Fenntartom, hogy ha egy nő valóban szereti a férjét, akkor a terméketlensége miatt nem hagyja el. De persze aki annyira lelki szegény, hogy azt sem tudja, hogy mi a szeretet, mint láthatóan #14 hozzászóló, annak az ilyesmit hiába magyaráznám. Sajnos ide jutottunk, hogy vannak emberek, akikben a szeretetről beszélni rögtön az álszentség és a képmutatás asszociációját idézi elő. Nem a #14 hozzászólót vádolom; valószínűleg nem tehet róla, hogy ilyenné lett. De azért szomorú, hogy ez az ország óriási ütemben süllyed lefelé a lelki értékek terén.

2022. máj. 11. 10:09
 16/19 anonim ***** válasza:
74%

Kérdezőnek meg azt állította (alaptalanul) hogy "átverte" ami nem volt igaz, mert nem tudott arról, hogy ez a helyzet.

14. hozzászólás amúgy jelentendő, mert provokatív.

2022. máj. 11. 10:14
 17/19 anonim ***** válasza:
66%
Hadd menjen.
2022. máj. 11. 13:05
 18/19 anonim ***** válasza:
91%

Én tudnék együtt élni olyan férfival, aki nemzőképtelen!

Hány éves vagy kérdező?

2022. máj. 12. 10:30
 19/19 anonim ***** válasza:
55%

Én férfit is tudok, aki emiatt elhagyta a feleségét. Pár hónap után felcsinálta az új párját.

Szerintem ne bánkódj, mással még boldog lehetsz. Amúgy sokféle termékenységi kezelés van manapság a férfiaknak is, nem biztos, hogy lehetetlen számodra!

2022. máj. 12. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!