Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elköltöztem a férjemtől mert csúnyán viselkedett velem. Nem hagy békén a dologgal. Hogy menjek vissza.Meg hogy milyen vagyok, milyen rossz a gyerekeknek. Nem kopik le rólam, nem hagy békén. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2 kicsi gyerek is van. Nem kopik le rólam. Ígérgeti hogy megváltozik, minden jó lesz de ezt már 1000x megígérte. Engem támad hogy én milyen vagyok. Mert hogy így nem jó, nem lehet megoldani a dolgokat. Boldogtalan vagyok, voltam vele, nem szeretem. Irányít,dirigál, manipulál mindenkit.2022. máj. 7. 13:28
21/24 anonim válasza:
Értsd már meg végre! Hatalmasat hibáztál azzal, hogy ott hagytad őket! Gondolod, hogy nem hiányzol nekik? Nagyon felelőtlen vagy. Melletted a helye a gyerekeknek. Mindig.
22/24 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem tudom reggel bevinni őket oviba mert nagyon korán megyek dolgozni. Akkor még zárva van az ovi. Így hogy legyenek itt mindig ha nem tudom őket reggel elvinni?
2022. máj. 7. 21:36
23/24 anonim válasza:
Kifogások vannak.. azt még lepontozzol minket?
Talán megkéne dicsérnünk hogy faxa anya vagy
24/24 A kérdező kommentje:
Nem kifogás. Nem pontoztam le senkit.
2022. máj. 8. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!