Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elköltöztem a férjemtől mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elköltöztem a férjemtől mert csúnyán viselkedett velem. Nem hagy békén a dologgal. Hogy menjek vissza.Meg hogy milyen vagyok, milyen rossz a gyerekeknek. Nem kopik le rólam, nem hagy békén. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2 kicsi gyerek is van. Nem kopik le rólam. Ígérgeti hogy megváltozik, minden jó lesz de ezt már 1000x megígérte. Engem támad hogy én milyen vagyok. Mert hogy így nem jó, nem lehet megoldani a dolgokat. Boldogtalan vagyok, voltam vele, nem szeretem. Irányít,dirigál, manipulál mindenkit.
2022. máj. 7. 13:28
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
A lakásban ahova költöztem. Sírtak mert meglátták a telefonban apjukat videó csetben,haza akartak menni
2022. máj. 7. 14:49
 12/24 A kérdező kommentje:
Sokkal jobban érzem így magamat, nélküle. Nyugodt. De állandóan azt mondja hogy menjek vissza, szeret, nem fog csúnyán viselkedni, jó lesz, nem kell dolgoznom se stb
2022. máj. 7. 14:58
 13/24 anonim ***** válasza:
A gyerekek sem hiányoznak?
2022. máj. 7. 18:23
 14/24 A kérdező kommentje:
De. Ők hiányoznak. A férjem nem hiányzik kicsit sem. ma is amiket mondott megint...
2022. máj. 7. 19:22
 15/24 anonim ***** válasza:
Akkor a gyerekeidért engedj, vagy vidd magaddal őket.
2022. máj. 7. 19:49
 16/24 A kérdező kommentje:
Mit engedjek,mire gondolsz pontosan?
2022. máj. 7. 20:06
 17/24 anonim ***** válasza:
53%

Hogy tudod ott hagyni a gyerekeidet? Mien anya vagy??

Hogy a fenébe tudsz igy nyugodtan aludni??

Ha már lelépek viszem a gyerekemet is... Ha sir az apja miatt mert hiányzik neki megvigasztalom vagy eltetelem a gondolatát.. Leülök játszom vele de nem lepaszolom...

2022. máj. 7. 21:13
 18/24 A kérdező kommentje:
Mi az hogy otthagyom őket? Ott akarnak lenni a rêgi lakásban
2022. máj. 7. 21:15
 19/24 A kérdező kommentje:
Nem lepasszolom őket. Nem lehet elterelni a figyelmüket ilyen nagy dologban. Hogyan? Sírtak hogy ők otthon akarnak lenni..
2022. máj. 7. 21:17
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

Te vagy az anyuk és nekik melleted a helyük.... Mindig minden körülmények között....

És igenis ellehet terelni a gondolataikat... Nekem is van gyerekem és nö vagyok...

2022. máj. 7. 21:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!