Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férjem elköltözött egy ideiglenes helyre, mert még ő se tudja mit akar ( én már tudom mit akarok, hogy végleg elmenjen), akkor ezt be kell jelenteni?
Ahhoz,hogy kijelentsd a férjed a lakcímről, nyomós indokot fogadnak el. Továbbá ha elfogadják, (tavaly novemberben) 2.200.- Ft-ba kerül.
Az exem külföldre távozott határozatlan időre (részemről örökre). Mivel mindenféle hivatalos irat érkezett a lakcímre, muszáj volt kijelentenem őt. Tanúkkal kellett igazolnom az önkormányzat illetékesei által nekem rendelkezésemre bocsátott nyomtatványon, hogy valóban elhagyta a lakást, személyes holmijai nem maradtak ott. Ezt követően még utánajártak annak, hogy valóban elhagyta-e az országot is (ezt írtam le indoklásul a nyomtatványon, ezt a tényt tanúkkal megerősítve), keresték, értesítették az összes hivatalos szervet ennek valós tényéről, valamint az Okmányirodát is, hogy ez a változás történt és vegyék nyilvántartásba.
Néhány hónap múlva kaptam az Önkormányzattól egy hivatalos levelet minderről, amit leírtam: még utánajártak, hogy hol van, keresték az állandó lakcímén, de ott sem volt, értesítették a hivatalos szerveket, Okmányirodát.
Csak mert egyedül álló vagy nem jár emelt családi.
Ha a lakás a te tulajdonod bármikor kijelentheted, ha közös ki kell fizetned a részét, vagy eladni és felezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!