Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a helyzetről?
12.46, ez csak akkor lehet, ha a párod pénze, amiből fizette a kocsit, az örökség. Ugyanis a házasság alatt gyakorlatilag minden egyéb jövedelem közös, a házasság vagyonközösség.
Ez alól ilyen kivételek lehetnek pl., hogy valaki örököl és amit az örökségéből vesz, az a különvagyona marad váláskor is, azt nem kell felezni.
De itt erről szó sincs.
Jól kitolt a ribanc a férfivel. Az ilyen nőket agyon kellene lőni.
Az a baj, hogy a jog a nő mellett áll, mert ha házas, akkor vélelmezik, hogy a férjé a gyerek. Ráadásul a férj házasság alatt szerzett vagyonának a fele is őt illeti, s ha akkor építkeztek, akkor nagyon nehéz és hosszú lesz a férfinak bizonyítani, hogy az korábbról való vagyonból van. Sajnálom a férfit, mert én is ismertem ilyen nőt, tudom milyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!