Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csapda helyzet?

Figyelt kérdés

Eleg elkeserito a helyzetem jottem kicsit nyavajogni, kicsit segitsegért kialtani…

Felesegemmel 15 eve vagyunk egyutt van 3 gyonyoru gyermekunk, még kicsik.

A felesegem nem szeret, nem tisztel, nem becsul. Mindig csak gyulolkodik, mindenkiben a rosszat latja meg, ordibal, mérgezi a napjainkat.

Persze van amit neha jol csinal pl amikor kedves a gyerekekkel akkor kicsit szeretem megint…

Na de nem is ez a lenyeg hanem csapdában vagyok. A 3 gyerek nem ezt erdemli… nem ezt a rettenetes kozeget… de nem is csonka csaladot… en olyan hulye vagyok hogy meg mondig szeretnem ha mukodne a dolog, ha meg tudnam valtoztatni…

2022. ápr. 18. 20:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%

Családsegítő?

Érdeklődj utána az önkormányzatnál.

2022. ápr. 18. 20:37
 2/18 anonim ***** válasza:
85%
Kérdezted már, hogy mi a gondja? Párterápia?
2022. ápr. 18. 20:41
 3/18 anonim ***** válasza:
87%

Nem lehet hogy lelkileg le van rongyolva?

A gyerekek előtt is ilyen volt?

Vagy csak utána változott meg?

Segítesz neki eleget?

2022. ápr. 18. 20:42
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Mégis 3 gyereket csináltál neki, nem is olyan régen. Mi váltotta ki ezt a viselkedést? Biztos vannak okai. Szakemberhez is lehet fordulni.
2022. ápr. 18. 21:38
 5/18 anonim ***** válasza:
62%
Minek csináltál 3 gyereket egy ilyen nőnek? Mondom úgy, h az én anyám pont ilyen. Mindenkibe ott rug bele, ahol csak tud.
2022. ápr. 18. 21:47
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Bele lehet fáradva a mindennapokba. Valahogy ki kellene zökkenteni ebből az állapotból.
2022. ápr. 18. 22:19
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Anyósom ilyen. Semmi sem jó neki, csak saját maga érdekli. Az egész családot mérgezi, toxikus a viselkedése. Az após a fenekét is kinyalja, mindent megtesz neki, de ő semminek nem tud örülni. Ő a legbetegebb ember a világon, mikor olyakat mond, hogy a Krisztus nem szenvedett annyit a kereszten mint ő. Közben én kapásból tudnék 10 embert mondani, aki betegebb nála.

És még sorolhatnám. Nem is értem az apósom, hogy bírja már vagy 40 éve. Sajnos én sem mondhatok semmit mert a feleségem védi, mert az anyja. Pedig néha belátja, hogy milyen, meg szerintem belül is tudja de érthető, hogy védi az anyját.

Én elárulom, hogy jobb nem lesz. Lehet kiégett vagy fene tudja. Nem érte vmi trauma? Családtag (anya?) elvesztése? Ki lehet ilyen ember mellett bírni (lásd apósom), viszont én nem bírnám. Ha valaki eleve ilyen, akkor szerintem az évek előrehaladásával csak rosszabb lesz

2022. ápr. 19. 00:52
 8/18 anonim ***** válasza:
75%
Válj el kérdező. Sosem értettem azokat akik martirkodnak egy rossz házasságban. És ezt a gyerekek is érzik. Tudom az az általános, hogy a gyerkőcök gyulolkodnek ha az egyik szülő kilep meg az új párt furjak ahogy tudják. De lassd van kivétel. Én! Gyerekkoromban volt apám körül botrány egy nő miatt. A nő kikiabalta, ő meg tagadta. Ki tudja mi volt az igazság...Anyám sértett meltosaggal azt játszotta, hogy őt aztán nem érdekli az egész. Én úgy voltam vele nem bántam volna ha apám osszejon ezzel a nővel. Anyám túl rideg volt apamhoz. Én benne lettem volna, hogy 2 családhoz tartozzak. Kepzelegtem is, hogy apám és "Judit" néni meg az O lánya és Én. Anyámat meg egy intellektualisabb uriemberrel tudtam volna elkepzelni. Ki tudja lehet a te gyerekeid sem esnenek a torkodnak ha kilepnel.A gyerekek nem hülyék.
2022. ápr. 19. 02:48
 9/18 A kérdező kommentje:

Segitek e neki eleget?!! Tobbet teszek a haztartasert is mint ő. Sot a gyerekekért is talan, pedig en dolgozom… az o csaladi rokonaiert is tobbet teszek mint o.

Erte is sokat teszek. Volt sulyos beteg akkor is… en ha egy evben 2x lazas vagyok akkor lehord mindennek es semmit nem tesz ertem..:

Igen meg van zuhanva a gyerekvallalas es itthonlet miatt. De mivel beszeltunk rola - mert en torodni probalok vele- nem tesz semmit ellene!

Nincsenek baratai. Nem megy el sportolni pedig jot tenne neki… mindenre biztositom az idot es penzt o megis itthon gubbaszt.

Válas mint opcio? Mi lesz a gyerekekkel… hol fogok lakni… ezert dolgoztam annyit?!

2022. ápr. 19. 07:21
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nehéz rávennie magát az embernek ha idáig eljutott lelkileg, ilyen begubózottságig, hogy elinduljon bárhova is. De úgy értem, hogy simán csak otthonról ha nem kötelességről van szó. Neki munkahely kellene, ahova mennie kell ha akar ha nem. Akkor lehet idővel kizökkenne.
2022. ápr. 19. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!