Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemenjek a válásba, vagy már csak azért se?
7:55 vagyok.Valóban azt mondják, ha magunk elől tagadjuk a problémáinkat, a sors majd közbelép. Sok idő múlva Te is így fogod látni, megígérem. Megkönnyebbülést fogsz érezni, ha elmúlik a fájdalom.(sokára lesz, de így lesz) Az egyedülléttől való félelemről: mennyivel rosszabb egyedül, mint egy árulóval?
Ultimátum:felesleges, valóban őröl, rombol a tudat, hogy hazudik.(és hazudik)
Anyagilag: inkább most, és onnantól Ti hárman tudjátok mi a Tiétek. Ha olyan tökös apa, meg tudja mutatni, ne kérje azt a pénzt, amit a gyerekeknek szántatok.(ebben nagyon azért ne bízz)
Házzal kapcsolatban: megkérdezném: apukám, csak nekem voltál jó egy gatyában, a csajnak csak egy fél házzal kellesz?
A nőről: ha legközelebb hív, csicseregj bele a telefonba, hogy drágám, volt pár napom gondolkodni, és rájöttem, hogy hálás vagyok neked, legyetek nagyon boldogok.(ha ezt meg tudod csinálni, iszonyat jó érzés fog el utána)
Innentől már a férjednek kell lépni.
Előző még mindig:)
Ilyen helyzetben könnyebb úgy dönteni, hogy elképzeled, amint a legjobb barátnőd panaszkodik Neked, mi történt vele, mert akkor nem a szíved gondolkodik, hanem az eszed. Okosabb döntést tudsz hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!