Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi "válóok" szexualitás terén egy férfi számára?
utolsó!
csak annyi a lényeg,a kérdező szeretné a dolgokat "csak úgy" megmondani azoknak akikell itt vitázik :hogy mit kellene tenniük a pasiknak.meg azt írja reméli ha elolvassák az előző hozzászólásom reméli majd begondolkodnak és talán belátnak 1-2 dolgot.
szeretek hosszan kifejteni dolgokat,ne haragudj meg érte,ha elfáradt a szemed a végére.nem ez volt a célom.
tudod ,h sok edényre van szükségem egy főzéshez:-)
és válaszolhatsz cinikusan pl ennek a hozzászólásomnak mennyi mondatba kéne elférnie..stb.
nem érdekel,mert valóban kevés ember érdekel sajnos a többiek nem nagyon vannak hatással rám.
ráakartam világítani bizonyos fogalmakra a kapcsolatban,h nem hiszem h megtaníthatóak ezek.
jönniük kell maguktól,kivéve ha valaki eleve rendelkezik a kérdéses tulajdonságokkal(akkor az eleve egy jószándéku ,figyelmes,értékes ember)
ha hiányolja a Nő ezeket a dolgokat és elmondja megbeszéljük formába- alapeset,a párja ezek után úgy tesz.ez jó pont mert a pasi képes megérteni,alkalmazkodni,és megtenni. kíváncsi lennék mondjuk ,hogyan ad több törődést vagy figyelmet a feleségének ha mondjuk az ezekből is többre vágyik a jelenleginél.a Nő látszólag elérte a célját,könnyebb lett az élete(házi munka stb).De most tényleg örül az előrelépésnek?Eggyeltalán mi ez?Majd az eddig megszokott
pl 20 őszinte ölelés mellé még kap 30 olyan nevetségeset amilyet a Barátok Közt-ben látunk csak.Max arra jó ,ha épp abban a pillanatban leesik a vérnyomásom akkor nem esek össze)Én nem viselném el ,ha úgy ölelgetne valaki vagy simogatna meg,h levágós az egész és kamu.Márpedig az a férfi ennyit szeretetet mutatott ki önmagától és őszintén,mert ennyire érzett késztetést.(szerintem)ezen felül az extrák már mesterségesek,nem örömöt okozóak. mivel kérve lettek lehet az addigi megszokott kevesebb sem lesz olyan minőségű mint addigiak,mert az elvárás hatása megteszi a magáét lassan.normál esetben is előfordul,h az érzelem tartalma ingadozó,megcsókolhatom vagy ölelhetem 1 romantikus pillanatban,esetleg romantika nélkül, vagy sex-t kívánva..vagy vigasztaláskor..stb. de ezt mind én kívántam és biztos vagyok benne ,hogy már ezek sem egyformák,viszont tuti ,h mind rendben is lesz.mindenkinek megvan a maga szintje mennyi szeretetet tud adni .és akkor jön fejben az h de még több kell neki mert a minap jelezte h kevesli.és akkor kap 1 olyat :-)
kiséri a köteleség érzet,csúnyábban :elvárásoknak megfelelés.pfff én tuti levágnám mikor csókol azért mert most pont olyanja van és erre érzett kéztetést érzem ahogy átjön az érzelem és vágy úgy is adom vissza és kattanokok is egyből.na ezt meg most azé kapom mert panaszkodtam..hát olyan is meg annyit is ér,és dühít is mert kérnem kellett nem magától adta.a munka kb ugyan ez:meglátnám okés ,ezis megvan,nem kell már vacakolnom vele, rendes tőle,aranyos,de miért nem tette meg nekem eddig magától?eszébe jutott volna valaha is magától?mennyire vagyok fontos neki?biztos szájhuzások közepette csinálta mert nem tehette amit akart..nekem nem hozná el a boldogságot kedves kérdező!talán előbb a rávezetést próbálnám .és ha sikerül akkor extra pontja is van mert képes volt reakciokból ,jelekből rájönni mit szeretnék vagyis figyel rám!
nem bántasz,
ez a véleményem.illetve elméletem erről.ami nem biztos h jó de elolvasok bárkit és képes vagyok kompromisszumra
majd délután jövök,most mindjárt melo
és miért mondod?
A válasz megírásának időpontja: 09-15 15:31 Itt vagyok.
Úgy gondoltam,ahogy leírtam.Lehet hogy régimódi a gondolkodásom,de én akkor is így látom helyesnek.
És nem a férj vagyok,hanem a feleség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!