Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mi "válóok" szexualitás terén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi "válóok" szexualitás terén egy férfi számára?

Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 18:54
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

20:33-as vagyok

Meg kell próbálni megbeszélni. HA nem megy, akkor lépni kell, de nem előbb megcsalni, hanem előbb lépni és utána keresni más nőt/férfit. Legyen gerinc.

Lehet megint lepontozni.

2010. szept. 15. 19:39
 22/35 A kérdező kommentje:

Az első kb. 2 mondatod azt mondom ok, de ez is két emberes. A többire meg azt:

Amennyiben a mai világban meg tudod azt tenni, h eltartod egyedüli személyként, mint férfi a családod, és "cserébe", annyit vársz, h legyen meleg kaja, tiszta ruhák, meg rend.., az oké.

De sztem manapság ezt kevesen tehetik meg, h elég legyen az egyik félnek dolgozni. Amennyiben erre is érted a mondandód, hát, az elég egy hímsoviniszta dolog. Mert ha netalántán a párod, feleséged is ugyanúgy dolgozik, akkor ugyanannyi erővel férfiként is be lehet állni vacsorát főzni, vagy bármi más otthoni teendőt ellátni, mert senki nem szolgálója a másiknak. A mondandóm csak akkor folytatom, és fejtem ki, ha majd ezt olvasod, és válaszolsz, h ezt h gondoltad.

De elöljáróban csak annyit, ha már a modernizálódást emlegeted, ami nem tudom nálad mit takar, de alternatíva többek közt az emancipáció, akkor nem értem, h avval mi baja sokaknak. Az, h beáll a nő, és még erején felül, amennyi minden rámarad, amellett még anyagiakban is segíti a másikat, és dolgozik. Sztem inkább becsülni kéne, mint becsmérelni. És ez vonja maga után, h kevesebb ideje marad magára, és akkor már jöhetnek a fiatalabb, jobb megoldások. Szégyen, inkább segíteni kéne, nem elvárni, h mert nő vagy, én csak megcsinálom a gyereket, de te hord ki, menjen szét a tested, utána ha megszoptattad, dolgozzál, de csicskázz is otthon, míg te meg "csajozol. Ja, és tegyük hozzá, mindegy mennyi minden dolga van eg ynőnek, és mennyi midnen szakad rá, még mindig a nőktől elvárás, h szexbombaként nézzenek ki, és viselkedjenek, még a férfiaknak bárhogy lehet kinézni.

Mind1, nem fejtettem most ki, de remélem nagyjából érted.

2010. szept. 15. 21:43
 23/35 anonim ***** válasza:

"Egy lánynak mit kell tennie h eljuttasson egy fiút a csúcsra? Széttennie a lábát!"

Hát nem. Ez nagyon messze van a csúcstól. Ez inkább a minimum csúcshoz van közel. De nagyon.

2010. szept. 16. 00:25
 24/35 anonim ***** válasza:

Sánta dolgokat írsz kérdező. Azt írod, ha az asszony is dolgozik a férfi is beledolgozhatna a házimunkába. Igen, azokba a dolgokba, amik az ő igényeit szolgálják. Egy egyedül álló férfi igyekszik úgy élni, hogy minimalizálja maga körül a dolgokat. Nincsenek portalanítandó dísztárgyak, csipketerítők, locsolandó virágok, nincsen naponta egy mosógépnyi cucc, csak és kizárólag a fehér inget vasalja, mert amúgy jó a póló, stb sorolhatnám.

Mit fogsz te erre mondani? Igénytelen a szerencsétlen! - pedig nem így van, csak szélsőségesen eltérnek az igényei a tiedtől. Mert igényes Hifi-ben-neked jó a szar minitorony is, igényes a kocsiján a gumira, - neked bármi jó csak a rendőrnek is az legyen, stb, stb

Te mikor szállsz bele abba a munkába, ami az ő igényeit hivatott kielégíteni? Kimész télen gumit cserélni a hóba talán? Elolvasod minden este a számítógépes híreket, hogy naprakész legyél? stb,stb nem sorolom mert reggelkig tartana. Ugye hogy nem, sőt nem csak te, hanem a nők többsége így van ezzel.

De minden nő elvárja, hogy az ő kvalitatív igényeinek a kielégítésébe a férfi besegítsen, ha meg a nő is dolgozik, akkor meg egyenesen megköveteli.

2010. szept. 16. 11:32
 25/35 A kérdező kommentje:

Bocs, de ezek nem érvek. Ez sztem egy önző, szöveg volt.

Tovább:

"Te mikor szállsz bele abba a munkába, ami az ő igényeit hivatott kielégíteni? Kimész télen gumit cserélni a hóba talán? Elolvasod minden este a számítógépes híreket, hogy naprakész legyél? stb,stb nem sorolom mert reggelkig tartana. Ugye hogy nem, sőt nem csak te, hanem a nők többsége így van ezzel. "

Nem épp erről beszélüntünk idáig. Ha a nő kihordja a gyereket, amiben az apa szerepe annyi, h jó legyél, különben szólok apádnak, hogy neveli, hogy főz, otthon rendet tart, takarít, miegymás, magára nuku ideje, akkor az mi, ha többek közt nem a férfiért is tett "szolgálatok". És annyira átlátszó, jöttök a megszerelni az autót, meg gumit cserélni. Azt ugyanúgy elviszitek autószerelőhöz, meg gumishoz. Szal, ne már. Jaj, nem is érvelek tovább, teljesen felesleges. Kiegyenlítetlenek a szerepek, és hülyeségekkel vagdalóztok...És el sem ismeritek..

2010. szept. 16. 19:18
 26/35 Kleincsillag ***** válasza:

A színlelés,állandó "jajj ma ne" szindróma,és ha az egésznek elmúlik a varázsa..igen is minden egyet pillanatot felejthetetlenné lehet tenni..és ha van szerelem szeretet akkor ez kivitelezhető is...ez is egy olyan dolog ami pl nem pénz kérdése..

Ne váljon az egész megszokássá...ezáltal unalmassá is...

2010. szept. 17. 01:51
 27/35 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Nem vitaindítónak szántam. Pusztán csak elmondtam. De ha ez nem tetszik, akkor neveld egyedül azt a gyereket. Biztosan lesz egy időpillanat, amikor majd szépen megköszöni neked.

2010. szept. 17. 17:32
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

hy,

jobb téma lett ebből mint ami maga a kérdés volt:-)

szerintem a legtöbb itt megszólalt férfi(tisztelet a kivételnek)még nem esett pofára eléggé...

Én pl. kb.úgy élem meg ezt a meleg kajával várnak haza dolgot,h sehogy...mert már hosszu ideje nincs aki főzzön nekem.

De "hosszú" ideig (7 év)volt benne részem ,h mindig minden renben van otthon és ebbe bele tartozik a gyerek is!Ekkor jöttem én a házkörüli -vagy belső "férfi" munkával...Tehát az övéhez hozzátenni már nem nagyon kellett.Megjegyzem,ez mellett ő is 3 szakba dolgozott mint én.de egyszer vége lett és egyedül maradtam a 7 éves kisfiammal...

Vagy a ház szaladt...vagy a gaz nőt a kertben derékig..és akkor hol van még a gyerek???

Nos kedves férfi társaim tényleg lelehet szállni a magaslóról.Nem kivánom senkinek h ugy éljen éveken át ,h minden nap este 11-12 körül kell az ágyba esni ahol nem vár senki,és közben a munkák fele elmaradt.Mégha rend is van a házba (szerintünk)az akkor sem akar úgy kinézni mint amikor az"asszony" csinálta..hol az egyik fotel van tele ruhakupaccal hol a másik...

a ruha csak nagyon ritkán jut el a szekrénybe ,mert vagy rajtad van vagy a szennyesbe vagy épp leszedted a szárítoról és a fotelba vár...

Úgy van idő tanulni a gyerekkel ,h közben főzől és a konyhából aszisztálsz,mellé űlni nincs időd mert akkor ki áll a tüzhelynél?!este 10 majdnem kész az ebéd,küzdesz vele,h finom legyen, a gyerek csaknem érti a leckét:-( hogyis értené ha 10 méterről próbálod segíteni,és már rég aludnia kéne.az egész tanulás már inkább kinlódás hisz ugysem fog az agya a fáradtságtól.csak belekerül max 1 rossz kőrforgásba..fáradtan megy suliba,kevésbé tud odafigyelni(nem elég a válás miatti sérülés neki belül,egyik szülő "elvesztése)nem megfelelő odafigyelés hiányában még kevésbé érti majd,itthon jön majd a kinlódás este későig és kezdődik minden előlről..

De jó lenne valaki aki besegítene...de amikor volt nem érzékeltem eléggé ennek súlyát ,lehet most ezért nincs itt??mert sosem mutattam ki h mennyire becsülöm?!magamban tudtam,de nem igyekeztem a tudtára adni h télleg tudom...

persze a módszereken "taktikákon"mindig van csiszolni való és aztán valamennyire kiforrja az magát,de az igazi sosem lesz.

Aztán megéltem máshogyan is ezt másik kapcsolatban:

Volt sok eset amikor joval később ért haza a kedves,mert több melójuk volt.Én igyekeztem mindent készre csinálni amire haza ér,vágyat éreztem arra h feldobjam a napját estére amikorra már elege lett a sok hülye főnökéből és kivan agyilag fizikailag egyformán(esik be az ajton tök fáradtan),klasszul időzítek h már csak enni keljen,és közben a lakásban is kb.rend van...

Nem kell megköszönnie,mert a megérkezés pillanatban az arcára van irva minden.Ez többet ér a köszönömnél hálálkodásnál.Igen!Mert adni jó,és jó látni ha a másiknak örömöt,vagy boldogságot sikerült szerezni...ami nekünk okoz aztán örömöt!Akkor most az öröm,v boldogság 1 oda-vissza pattogó labda kettőnk között ami egyre inkább gyorsul???:-D

Ez addig tud müködni amig azt érezzük ,h télleg jól esik neki,ha nem akkor az anbiciónk h megtegyuk egyre kevesebb...

Nem beszélve arról ,h (itt jön az önzőség,önérdek a képbe,de ne ez vezéreljen)ha megcsinálom,akkor több idő marad kettőnknek-kettőnkre..elnyerhetem az igazi jutalmam,több idő kettesben h kényeztethessem fizikálisan is..1 őlelés,csók...stb formájában amire egész nap vártam.

Ami tök egyforma mint a házi munka,addig jó ölelni és szeretni vagy szeretgetni amig érzem a másiknak is jól esik,a viszonzásban és reakcióban megintcsak több van mint a szavakban,ha nincs akkor már nagyon sok értelme nincs az egésznek.

Tehát szerintem ma nincs olyan h a NŐ feladata-az én feladatom,max meglehet beszélni,osztani,de ha van mód rá akkor oda kell tenni magunkat a "női" melóban is!Ha müködik a kapcsolat frankón akkor valahogy valamilyen formában ugyis visszaadja!Mégha mondjuk az adott feladatunkban tegyuk fel tényleg nem tud segíteni.Pl

volt 1x egy ritka szarul sikerült szerencsére rövid kapcsolatom akinek az autóját készültem vizsgára megcsinálni.Szar idők voltak már és nem fértem be a garázsba kint kellett az udvaron szerelni:-(nagyon hideg volt és 3 percenként bekellett mennem mert lefagytak a kezeim(kesztyűbe vhogy sosem szerettem dolgozni),nos pont ennél a megfagyós szitunál otthon sem volt.És felhivtam mondtam ,h nem bánnám ha itt lennél.-Miért??úgysem tudnék segíteni...-jah akkor télleg jobb is ha nincs itt(ha így érzi).igazából tényleg nem tudott volna,de nem is azért kellett,csak jó lett volna ha néha kijön hozzám és hoz pohár meleg teát,v kávét,vagy egyszerüen csak megkérdi:hogy boldogulsz??Nem fázol itt fetrengeni a kocsi alatt?Vagy egyszerüen nem mond semmit csak az ember mellett van amikor amaz szopik az "Ő"szarjával ...aki ezt nem vágja az a kapcsolat megint nem ér sokat!Nem is kell válló okot produkálnia a sexben..hisz jobb ha már az ágyunkba sem engedjuk be!

Azok a férfi társaim akik esetleg ezek után meglátják kedvesuk mi mindent tesz meg(miközben ő gumit cserél az auton :-D) azoknak mondom próbálják még az előtt ezt értékelni mielőtt elveszítenék azt.És azoknak a női nem képviselőinek akik szintén nem vágják ezt a párjuk részéről,vagy hisztiznek ha éppen a párjuk meglepetés gyanánt ugy emberesen frankón leégetette a kedvenc lábasba a pőrköltet-azoknak kívánok 1 olyan férfit aki tényleg nem akar bajt,nem nyul inkább semmihez,és elég csak a sőrt bevinni nekik a nappaliba amig az tévézik,és már kész is a romantikus idill.

Szar dolog egyszerre apának és anyának lenni amit meglehet tanulni gyenge szinten de olyan sosem lesz.

Azt mondják a jó sex sokáig összetud tartani 1 esetleg rossz kapcsolatot(nincs hozzá tapasztalatom,igy nagyon véleményem se),de szerintem végletekig nem!Viszont a jó kapcsolatban a rossz sexet megkell tudni beszélni,és élvezhetővé tenni minkét fél számára.A kapcsolat minőségét így én nem a hálószobában keresem hanem pont ellenkezőleg,a lehető legszimplább oráinkban.Azokat h éljük meg, a rossz pillanatit h tudjuk tolerálni és feloldani,az elméletileg unalmas percek h válnak élvezetes felszabadult beszélgetésekké.Nem kell tévé sem vagy dvd..Amikor ezek jól mennek akkor igazán élvezetes a sex szerintem és tele van érzelemmel.

Persze nem vagyunk 1formák!

Én érzelmi oldalról közelitek meg minden ilyesmit,engem lázba hoz ha érzem a párom részéről a szerelmet a szeretést a vágyat,amit aztán a végletekig lehet tuningolni :-D ezek után nem is hiszem h tudna olya rossz sexet produkálni ami válló ok lenne,max vmit ugy csinál ami nem tetszik annyira,de ezt szerintem lazán megkell tudni dumálni.

Aztán lehet valaki nagy profi az ágyban ha nem tudja velem éreztetni ,belőlem kiváltani h boldog legyek vele.

Ez már válló ok!

Itt irigylem azokat a pasikat és nőket akik a sex közben kitunak zárni szinte mindent és tudnak sexelni kizárólag az élvezetekért.szerintem sexben sincs több vagy kevesebb tennivalója egyiknak se,legfeljebb kifoghatunk ahogy Ő is rosszabb formát illetve kevesebb ráhangolodási kedvet,de ezt is toreláni kell tudni.illetve talán fizikálisan a nőknek lehet könnyebb dolguk.Nekunk rossz paszban is kell tudni produkálni 1 minimum "működőképes"szintet.Míg ők mindig működő képesek elméletileg:-)

Lehet mivel az életben nekik jutott a nehezebb feladatkőr-itt kapják vissza ezt viszonzásul :-D

kellemes lepedőgyűrést mindenkinek a továbbiakban.

2010. szept. 18. 02:51
 29/35 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadó, köszönöm a válaszod! El nem tudod képzelni mennyi mindent tudnék még hozzáfűzni, de talán ha vki ide téved, veszi a fáradságot, és elolvassa a hozzászólásod. Hátha tőled elfogadják, vagy neked elhiszik. Nem ismerlek, így rád nem mondhatok semmit, de egy értelmes, intelligens hozzászólás volt. Legfőképp azért, mert a realitások talaján élsz, és érted azt, amit a másik mond, nemtől független. Sok ember magába szállhatna, csak ahhoz kell ész is, hogy felfogja, h mi, miért van mondva. Még egyszer köszi!
2010. szept. 19. 01:16
 30/35 anonim ***** válasza:

hy,kérdező!

ez a "magába szállhatna" dolog általában nem működik,vagy

csak én nem tudom rendesen elhinni!

Nem tudja befogadni az agyam,h valaki megmondja nekem,h valamit kedvel lélekkel csináljak!addig okés h megpróbálom és csinálom..de a kedv és a hangulat??nos enélkül lehet csak kötelesség,feladat lesz és az nem olyan...sőt

mégha tudjuk is h igaza van. amikor elvárások vannak éreztetve az megöli a kapcsolatot,szerintem.

ennek belülről kell jönnie szerintem,És NEM gondolom,h ekkor most jó arc lettem és ilyen ember vagyok.

Nem vagyok ilyen ember!

Vannak ilyen emberek akiknek ez tulajdonságuk.

Ők valóban ilyenek.

hogyis szerethetnék pl főzni?

Addig szerettem amíg hébe-hóba főztem 1-t vagy bulira bográcsba vmit összedobtam.De ez nem mindennapos dolog volt.

Attól a perctől,h kötelesség lett a főzés,vagy takarítás,mert egyedül maradtunk már nem érzek benne semmi jót.Picit javít a helyzeten ,ha aztán minden elfogy és jelzik h fasza lett.

Tehát inkább csak felveszek 1 új "szokást"ami ideiglenes!

Mert ezt a kedvet h megcsináljam mire megjön Ő váltja ki belőlem,mert szeretem,és szeretném látni és érzékelni rajta hogy érzi:1 jó dolog tőrtént vele meg most.Ez tuningol csak rá,de ez viszont komoly,mert rendesen érzékelem magamon,h sietek haza h kezdhessem már,sőt rávagyok parázva , h kész leszek-e mindennel.vagy pedig a kellemes meglepetés helyett, rosszabbat lát mintha hozzá se nyúltam volna semmihez,azaz egy fél kész kaja a konyhába hatalmas rumlival,mert nekem valahogy 3x annyi cuccot eszközt kell előszedni és bevetni mint neki.ha közben pakolgatok,takarítok is a házban akkor még szörnyűbb a látvány.

Ez van!

Én nem nő vagyok én sajátos módszert használok,amiket a magányos periódusokban fejlesztgetek,csiszolgatok...

inkább hiszek benne h ennek magától kell jönnie belülről..

és akkor valóban örömünket leljük majd benne,megkapjuk a

valódi jutalmat amire hajtás van örökké:örömöt okozni v olyat tenni amitől neki abban a percben valami jobb!

ha ezt nem érezzük rajta,akkor ez a"szokás"elkezd elmaradozni:-(

Okés van benne tudatosság is ,de nem ez a motiváló ok,h mert én már elvesztettem egy feleséget és akkor ráéreztem h milyen fárasztó az ő feladatuk..ezért megérdemli a segítséget.

Nem tudok mindenkivel egyformán viselkedni,tehát nekem biztos nem tuljadonságom.

Segítőkész vagyok vagy nem?

néhány embernek megteszem amit csak tudok,vagy nála megtudom látni mit tudok megtenni,akárhol akármilyen szituba és akkor eleve meg akarom tenni.

Míg a másikoknál nem látom ezeket,és ő fogja mondani,h ezt vagy azt addig megcsinálnám-e amíg ő...akármit is csinál,vagy nem is tudja elvégezni mert olyan jellegü.

Akkor most mi ez?

Vagy:pl sosem keltem fel a éjjeli gyerek problémákra ....csak reggel tudtam meg,h pl megin nem aludt éjjel mert a szóbában sétált vele egész éjjel ,h én tudjak pihenni(fognövés idején volt pár ilyen eset)

az ex pedig valóban reppent oda amint az első nem normális hang elért hozzá.Erre sokan mondják anyai ösztön.

Egy nagy francot!!!

Amint nem aludt mellettem többé ,az én szemem ugyanugy pattant ki ,amint valami nem okés.

Vagy amíg mellettem aludt,sosem hallottam ébresztő órát,pedig néha sokáig kukorékolt,ha fáradt volt és nehezen kelt,lényegtelen mekkora zajjal csinálta.De ha ő megmozdult vagy halkan szólt akkor ébredtem rögtön.Elment és onnantól keltem órára.ennyi az egész.

Szóval ezek a dolgok fejben dőlnek el.A képességem pedig 1 nap alatt el is száll ,ha megint olyanra változik körülmény(amikor ujra kapcsolatban élek)

Vagy pl biztos elgondolkodtál már azon,h amikor kivagy bukva vmiért és majd szét vet a feszültség,akármi bajtól,problémától,akkor sokan nem érzékelnek semmit körülötted valaki meg rögtön vágja és kérdi mi a gond?

Ez az ember képes ténylegesen odafigyelni rád(nem feltétlen a szemmel való érzékelésre gondolok),és nem csak akkor, hanem valószinű máskor is tette már,érzi a külömbséget.Lehet az jóbarát vagy kollega...de azért a kedvesünknek megy ez leginkább.

Ez megint egy olyan,h valaki minden egyes emberre képes úgy tekinteni h látja ,rajta a belső hangulatot.Idegeneken is!

Én képtelen vagyok erre csak így ,egyszerűen nem is jut eszembe az embereket nézegetni.El vagyok a gondolataimmal,jelen terveimmel,közeli terveimmel,azutánikkal,esetleg problémáimmal,lehetséges megoldásokat agyalom vagy nem is tudom.. Illetve én úgy érzem,h általában véve én egy tök szimpla közönnyel nézek az emberekre.

Lehet nem is érdekelnek? .Pár személy nekem csak akikre ilyen értelembe rá tudok figyelni és akin pedig leginkább érzékelem azeket a belső hangulati dolgokat az pedig a mindenkori kedvesem.

Ezek után az a jelző sem illik rám ,h figyelmes.

Mert néhány emberrel szemben tudok csak az lenni.

Pedig az exfeleségem óta minden barátnőm szerint igen.Mondjuk amaz se mondta ,h nem,de azt sem h igen.

Félre értések végett:itt most a figyelmesség arról szól amiről szó van és nem arról h elveszünk-e valaki kezéből szatyrot,vagy átkisérjük a zebrán...stb

Nem akartam senki olyan forum olvasó társunk aki érzi esetleg h volna mit javulnia ezeken területeken megbántani v elkeseríteni,h amit a Kedves kérdező emleget az megtanulhatatlan,vagy kivitelezhetetlen..

Ez tényleg csak 1 magán vélemény semmi több.

2010. szept. 19. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!