Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi "válóok" szexualitás terén egy férfi számára?
Nahát, túl a harmincon kell megtudnom, hogy -nő lévén- csak annyira kellett volna kivennem a részem a szexből, hogy szétteszem a lábam... A 19:35-östől még egy új szót is tanultam: hallodtam
Megérte benézni ide :)
Az, aki azt mondta össze-vissza beszélek, annak gratulálok. Nem magyarul írtam, vagy csak ő nem képes értelmezni a szöveget? Amúgy a saját szegénységi bizonyítványotokat magyarázzátok a rosszabbnál rosszabb kifogásaitokkal. Én kérdeztem vmit, és arra kaptam választ, ami sztem felháborító női szemszögből a férfiakra nézve, aztán még ki is derül, h lány írta, mondván hallotta. Egyre jobb. Ha te úgy gondolod, ha nő szerepe annyi mindössze, h szétegye a lábát, akkor én neked nem is magyarázok semmit, mert te egy bizonyos szinten megrekedtél.
A másik kedves hozzászóló, aki szinten egy borzasztó divatos, jól hangzó, de annál gyengébb érvvel jött, az szintén engem igazol. Ezt sem magyaráznám. Aki érti miről beszélek, az enélkül is érti. Egyszerűek a férfiak mint a fakerék, de az elvárásaik, és szájuk annál nagyobb, amikor a nőket kell szapulni, de h ők bármit is tennének, az már nem. Max. b*sznak, akit érnek, azt még veszik a bátorságot, h le is k*rvázzák(jelzem ezt max nő mondhatná nőre, mert ami van rá igény, és élnek is vele, milyen jogon). Mondják h nincs normális, de nem is keresik, sőt észre sem veszik. Küzdeni nem tudnak, kitartásuk nincs, és iszonytató nagy baromságokat beszélnek, amiről még maguk is elhiszik, h igazuk van. Ebből egy része lelke mélyén tudja h nincs igaz, mégse tesz ellene, a többi pedig meggyőzte saját magát...jaaaaj
kérdező, értem a felháborodásodat, de megkell tanulni válogatni :D
a pasik 99% minden szempontból szenny és selejt, mint az előttem író, apám ha neked ekkora küzdést jelent hogy kielégíts egy nőt valami valahol nagyon oké szerintem.
persze nem mindenki ilyen, van aki nem un rád, de azt ne monnd nekem, hogy ha 10 éven keresztül ugyanazt a mozdualtsort vágná le a pasid az ágyban, nem unnál rá, most komolyan :) én legalábbis igen, lehet nemjó a hozzáállásom, de szemernyivel nem vagyok hajlandó többet küzdeni egy kapcsolatért, mint amennyit a párom áldoz bele, szerintem az a nő aki ilyen áldozattípús az meg is érdemli, válogasson abból a 99%-ból, de ne sírjon.
Te csak provokálni akarsz, vagy tényleg ENNYIRE korlátolt vagy?!
Nem baj ha igen, nem muszáj neked férfit keresni menj és élj egy lakatlan polinéz szigeten!!!
Például az,ha nincs is szexuális élet!
És az a férfi,aki ezt hasztalanul próbálja megbeszélni a feleségével,előbb utóbb úgyis megpattan.Vagy szeretőt tart,vagy,ami a tisztább módszer,elválik és keres jobbat.
Nem kell ezen csodálkozni,nem új keletű a dolog...
A nőknek nem ártana ráébredni,hogy a férjről való gondoskodás nem csak annyit jelent,hogy tiszta ruhával,meleg étellel és renddel várjuk haza az embert...a férj az már csak olyan,hogy szeret olyan otthonba hazamenni,ahol szeretik,értékelik és ezt éreztetik is vele!!!
Még mielőtt lehurrognátok:
Nem azt mondom,hogy a nőknek meg kell gebedniük a férjeik kiszolgálása közben!De modernizáció ide vagy oda,a nők dolga gondoskodni a család,a férj érzelmi kielégültségéről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!