Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tűrtetek a gyerek/gyerekek miatt?
Figyelt kérdés
Tehát amikor már csak a gyerekek miatt voltatok együtt, de lélekben legszívesebben már máshol jártatok volna. Sok ilyet hallottam már körülöttem. Sőt tudok olyanról is aki meg is csalta a férjét (1x) és úgy volt vele, hogy "tuti neki (férjének) is vannak szeretői". Azóta is látom képeken, ahogy elhalmozzák a gyereket karácsonykor, szülinapkor egy rakat ajándékkal, meg ilyen olyan kirándulás...2022. márc. 15. 20:24
11/15 anonim válasza:
Azt, hogy tűrni kell, az csak a te elképzelésed. Semmit sem kötelező tűrni, de ha ezt teszed, meg is érdemled.
12/15 anonim válasza:
20 voltam, mikor Anyummal eljöttünk. 2 nagyobb tesóm már rég kirepült. Szerintem nem kellett volna idáig húzni/ tűrni. De lehet, hogy én vagyok túl érzékeny ezekre.
13/15 anonim válasza:
8-12 éves koráig tervezzem, de három és fél éves korába sikerült. Csak egy hónapig voltunk együtt. 4 hónapos terhesen visszajött és megzsarolt, hogy nem láthatom a gyerekem ha nem jövök össze vele úgy ahogy ő gondolja.
14/15 anonim válasza:
Anyám 25 évig.
Erre van két idegroncs, használhatatlan emberi hulladék gyereke.
Ott van a folyamatos levertség, motiválatlanság, öngyilkossági gondolatok, dühkezelési problémák, étkezési rendellenesség.
Gyűlöltük a gyerekkorunk minden egyes percét.
Végül úgy tudtunk eljönni, hogy otthagytam az iskolát és elmentem dolgozni.
15/15 anonim válasza:
Én anyám 33 évig, aztán 55 évesen meghalt. Apám 9 évvel túlélte. Megérte? Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!