Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ezek a feltételek rendben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a feltételek rendben lesznek szerintetek válásnál ?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok két gyerekkel. (Kicsi 2 éves, nagy 9) feleségem uszitja ellenem és a szüleim ellen a gyerekeket, 2 éve külön szobában alszunk, nem volt már azóta semmi testiség sem és mindig bunkó, lekezelő velem és a szüleimmel pedig ők is rengeteget próbálnak segíteni neki. Na mindegy most nem ez a lényeg.

Én most csináltam egy lakásfelújítást új burkolatok, nyílászárók, konyha, WC, klímák stb, ez 1 hónap alatt megvolt és addig bérletem nekik egy lakást, de azért oda is mentem hozzájuk minden nap megnézni a gyerekeket. Ez a lakás ami most fel lett újítva az én tulajdonom 100% ban, itt maradna a feleségem a gyerekekkel, mivel itt a lakás mellett jár suliba a nagyobbik, és központi helyen van ovi/suli /metró stb minden itt van nem akarom a gyereket kiszakítani a közegéből.

Amíg nincs feleségemnek melója itt maradhat, állom a rezsijüket és utalok nekik, kB 150e ftot. Ez jóval több, mint ha bíróságra mennénk és megállapításának mondjuk egy 80-100e Ft összeget, viszont míg nincs rendes munkája a válást felesleges beadni, mert akkor a családi adókedvezményt is bukjuk. Tehát ők maradnak az én lakásomban, nem kell rezsit fizetni és kapnak pénzt minden hónapban (illetve a családi + gyes van most a feleségemnek, de eddig sem kellett semmit sem beleadnia a lakásba van pár m ftja a számláján). Én meg bérlek egy lakást innen 10 percre, és így ugyanúgy tudok foglalkozni a gyerekekkel, csak annyi, hogy nem vagyok itthon. Nekem igazából ők a fontosak.

2022. márc. 3. 06:47
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
94%

A bíróság elvileg bármit elfogad, amiben ti közösen megegyeztetek.

Ez ez "egyezség" azonban nagyon nem fair, de ti tudjátok. Ingyenélő lesz a feleséged, ilyen feltételek mellett még törnie sem kell magát, hogy munkát keressen, marad naplopó.

2022. márc. 3. 06:58
 2/37 A kérdező kommentje:
Nem akarok kevesebb összeget ennyit még ki tudok gazdálkodni, de nagyon tudja szórni a pénzt. Most tanul is, finanszíroztam neki egy sulit kB 500e ftért, amit választott, ahol dolgozott és eljött a kicsivel szülésire nem mehet vissza, meg ott is össze veszett mindenkivel ezért áthelyezték mielőtt eljött egy olyan telephelyre, ahova véletlenül se tudjon bejárni dolgozni.
2022. márc. 3. 07:01
 3/37 anonim ***** válasza:
96%
Hát, ha te tényleg finanszírozni akarod ennek a baleknak a hülyeségeit, hajrá. Nyilván valahol érthető a gyerekek miatt, akik nem tehetnek semmiről...de ez akkor sem normális.
2022. márc. 3. 07:04
 4/37 anonim ***** válasza:
97%
Bocsi, de az ilyen bunkó, élősködő nőt rúgnám úgy seggbe, hogy arról koldulna. És az ilyeneket is feleségül veszik.....
2022. márc. 3. 07:05
 5/37 A kérdező kommentje:
Most márciusban végez az oktatással, de hogy ezzel fog e melót találni afelől vannak kétségeim... Home officeban akar dolgozni, nem bejárós munkahelyen. A jövőbeli terveiről meg nem akar nyilatkozni, felvettük a babaváró hitelt még a kicsi születése előtt, azt befektettem, abból már tudnék venni egy házat agglomerációban, vagy ha más terve van akkor a 10 milliós tartozást kinullázom válásnál, a hitelből, de akkor már nincs ház a megmaradó összegből, őt meg nem fogják a bankok szerintem hitelezni... Válás után felmegy annak a törlesztője a havi 45e ftról kB 75-80e ftra, ha akar házat akkor a törlesztőt állom majd, ha nem akkor viszont az egész hitelt megszüntetem, csak akkor már nem lesz meg a befektetés sem.
2022. márc. 3. 07:08
 6/37 anonim ***** válasza:
100%
Családjoggal foglalkozom, sok ilyet láttam. Ez addig fog talán valamelyest működni, amíg nem lesz új nőd, aztán mehet a haszontalan ex asszonyka ahova akar. Én a saját lakásomba biztos nem költöztetném, inkább adnék valamennyit az albérletre meg támogatnám amíg munkát nem talál - záros határidőn belül - aztán függetlenedjünk szépen egymástól. Ez a felállás tarthatatlan lesz hosszú távon és szarabb lesz, ha akkor koppan amikor neked már nem lesz kényelmes meg érdekedben álló eltartani.
2022. márc. 3. 07:11
 7/37 A kérdező kommentje:
Hát én is nagyon sokat gondolkoztam sok opciót átnéztem, átgondoltam, nagyon nem szívesen adom át így szívességi használatra a lakásom, szüleim is mondják, hogy semmiképp ne kerüljön le a nevemről illetve tartsak meg kulcsot stb, meg eleve ezt a lakást úgy csináltam meg, ahogy nekem tetszik, ő a felújítást is kritizálta, de többször megkaptam már, hogy "neked könnyű mert itt van ez a szar lakásod" közel 200e Ft lenne havonta ha egy ilyet bérelne. (de miből)
2022. márc. 3. 07:17
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes egy papucs vagy már a kisgyereked születése óta külön vagytok fizetsz neki mindent.
2022. márc. 3. 07:23
 9/37 anonim ***** válasza:
91%
Jófej vagy és ez jogilag minden további nélkül működik, a bíróság is elfogadja csak nagyot szívhatsz vele, mert ha a feleségednél lesznek elhelyezve a gyerekek az életben ki nem rakod abból a lakásból. Ahogy jellemezted ezt a nőt nem a kedvesség és szerénység totemoszlopának tűnik, ha vége a jóviszonynak - és vége lesz - biztos hogy mindent megtesz majd, hogy kicsesszen veled. Én bérelném neki továbbra is az albérletet, beköltöznék a lakásomba és várnám oda sok szeretettel a gyerekeket.
2022. márc. 3. 07:24
 10/37 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt, miért nem próbálod megszerezni a gyerekek felügyeleti jogát? Vagy próbálod meg az osztott felügyeletet? Nem evidens, hogy hozzá kerüljenek. Elvileg az osztott felügyeletet most már elég csak az egyik szülőnek akarni...

Másrészt, én a helyedben biztos nem adnék ennyi pénzt. Adnék annyit, amit a bíróság meghatároz, MELLÉ pedig megvennék a gyerekeknek mindent, ami nekik kell.

A házad meg ne add oda szívességi használatra. VEgyél ki nekik egy albérletet, költözzenek oda, ha támogatni akarod, de ha megengeded, hogy ott lakjon, nem biztos, hogy ki tudod paterolni.

2022. márc. 3. 07:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!