Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ezek a feltételek rendben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a feltételek rendben lesznek szerintetek válásnál ?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok két gyerekkel. (Kicsi 2 éves, nagy 9) feleségem uszitja ellenem és a szüleim ellen a gyerekeket, 2 éve külön szobában alszunk, nem volt már azóta semmi testiség sem és mindig bunkó, lekezelő velem és a szüleimmel pedig ők is rengeteget próbálnak segíteni neki. Na mindegy most nem ez a lényeg.

Én most csináltam egy lakásfelújítást új burkolatok, nyílászárók, konyha, WC, klímák stb, ez 1 hónap alatt megvolt és addig bérletem nekik egy lakást, de azért oda is mentem hozzájuk minden nap megnézni a gyerekeket. Ez a lakás ami most fel lett újítva az én tulajdonom 100% ban, itt maradna a feleségem a gyerekekkel, mivel itt a lakás mellett jár suliba a nagyobbik, és központi helyen van ovi/suli /metró stb minden itt van nem akarom a gyereket kiszakítani a közegéből.

Amíg nincs feleségemnek melója itt maradhat, állom a rezsijüket és utalok nekik, kB 150e ftot. Ez jóval több, mint ha bíróságra mennénk és megállapításának mondjuk egy 80-100e Ft összeget, viszont míg nincs rendes munkája a válást felesleges beadni, mert akkor a családi adókedvezményt is bukjuk. Tehát ők maradnak az én lakásomban, nem kell rezsit fizetni és kapnak pénzt minden hónapban (illetve a családi + gyes van most a feleségemnek, de eddig sem kellett semmit sem beleadnia a lakásba van pár m ftja a számláján). Én meg bérlek egy lakást innen 10 percre, és így ugyanúgy tudok foglalkozni a gyerekekkel, csak annyi, hogy nem vagyok itthon. Nekem igazából ők a fontosak.

2022. márc. 3. 06:47
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Gondolom minimálbérre van bejelentve.
2022. márc. 5. 19:17
 32/37 anonim ***** válasza:
57%
Meg milyen lakást használ? A tiedet? De te akarsz venni másikat a KÖZÖS pénzből, amihez ráadásul a babavárót használtad fel. Inkább osztozzatok normál módon, ahogy a szokás. A nejed úgy fog jobban járni. Kavarod itt a sz.rt és függőségben akarod tartani az exnejed.
2022. márc. 5. 19:19
 33/37 anonim ***** válasza:
44%
Na megérkeztek az IQ bajnok férfigyűlölők is 🙂 Azt megnézném, hol járna jobban a lusta, munkanélküli asszony, ha tényleg igazságosan osztoznának. Igazságos elosztás után nagyjából mehetne is az utcára.
2022. márc. 5. 19:43
 34/37 A kérdező kommentje:
32... Saját lakásom használja amit a házasság előtt vettem. Rendesen be vagyok jelentve.
2022. márc. 6. 02:00
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Ok. hogy a gyerekeidért mindent.(kötelességét is)

De ne haragudj az exed egy mázlista te meg egy balek.

Most ennyi mindent adsz neki tudod majd vér szemet kap és a végén már csak azt veszed észre még gatyád sincs.

De te tudod.Mikor gondolsz magadra és a te majdani privát életedre?

Ok hogy a gyerekek után kell ere gondolnod de nem az exedet a fontossági sorrendbe foglalni.Remélem valami nagy cég tulajdonosa vagy hogy ebbe magadtól belementél.

2022. márc. 6. 09:15
 36/37 anonim ***** válasza:
37%

#33: Milyen lusta, munkanélküli asszony? Kisgyerekkel van otthon.

Nem, nem mázlista az exe, és a kérdező rettentő módon vigyázz arra, hogy semmit ne legyen neki kötelező adni hivatalosan, önként ad, ameddig ad, és még közös pénzből is magának akar lakást venni.

A másik, mit szólna a kérdező, ha az exe az új pasiját hívná meg rendszeresen? Ebbe nem fog az ex belemenni, és ügyvéd is azt fogja neki tanácsolni, hogy ne tegye, ha csak nem saját maga ellensége.

2022. márc. 6. 10:22
 37/37 A kérdező kommentje:
#36 igen azóta vettem még egy lakást, apu nevére, a babaváró bele lett forgatva, meg fel lett véve fundamenta meg beletettem 4 m Ft önerőt. A fundamentát fizetem azóta, a babavárótól meg próbálok megszabadulni, most nyáron 2 m ftot tettem félre amit bele fogom tolni ősszel, mert ősszel kell elkezdeni fizetni. Mielőtt válunk jó lenne nagyrészt rendezni. Feleségemnek nem kell a babaváróba belefizetnie. A lakást hasznalhatja továbbra is, ahol laktunk. Év eleje óta van valakije, már találkoztam a csávójával többször. Tavasszal még nem tudtam róla mikor a kérdést kiirtam, még asszsztáltam is hozzá, hogy menjen barátnőzni, le szerveztem, hogy ráérjek. Nem barátnőzni ment. A másik lakás pár percre van, a gyerekekkel tudok naponta /pár naponta találkozni, de tavasszal még azt akarta két hetente egy hétvégét jöjjek max. Ehhez képest egész nyári szünetet megoldottam a szüleimmel, az ő szüleit nem kérte meg, ránk támaszkodik. Most is a kicsi beteg a héten én vagyok vele. Intéztem neki melót is, irodai, csak hétköznap, 8-16, bér sem rossz. A tanfolyam meg kb 600 e Ft kidobás volt. Azzal nem talált munkát.
2022. szept. 2. 07:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!