Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Vagyonmegosztàs lehet ìgy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vagyonmegosztàs lehet ìgy?

Figyelt kérdés
Röviden külön mentünk az exel, nem voltunk hàzasok. Együtt éltünk, nàla dolgoztam kb 2 évig. 8-9 évig voltunk együtt. Jól menő vàllalkozàsa lett együttlétünk alatt. Nekem valami jàrhat szerintetek? Nekem semmim sincs,,,,végrendelete van a fia javàra.
2022. márc. 7. 13:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
57%

"Gondolom van munkád, "

Tudsz olvasni, te szerencsétlen? Nála dolgozott, feltehetően feketén és ketten vitték a céget.

2022. márc. 7. 14:54
 12/21 anonim ***** válasza:
51%
Szerzés arányában ugyanúgy közös vagyon keletkezik, mint házasságban. Fizetést csak kaptál.
2022. márc. 7. 14:54
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj saját céget, és vidd az ügyfeleit. ;)
2022. márc. 7. 14:56
 14/21 anonim ***** válasza:
30%
Alkalmazott voltál vagy tulajdonostárs?
2022. márc. 7. 14:58
 15/21 anonim ***** válasza:
71%
#11 és te tudsz olvasni? 8-9 évig voltak együtt és 2 évig dolgozott a párjának. Akárhonnan is nézem, ott van még 6-7 év, valami munkaja csak van. Mit kell rögtön szerencsétlenezni?
2022. márc. 7. 15:01
 16/21 A kérdező kommentje:
Volt munkàm előtte,de mindig szerette volna ha nàla dolgozom. Egyébként is segìtettem neki ameddig nem hagytam ott a munkahelyem. Tulajdonos nem vagyok semmiben.
2022. márc. 7. 16:16
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez a segítettél neki mit takar? Be voltál jelentve alkalmazottként?

Mert ha se tulajdonos nem voltál, se bejelentve, se tulajdonostárs, csak "segítettél", akkor te hivatalosan ott nem dolgoztál és semmi nem fog járni.

2022. márc. 7. 16:19
 18/21 anonim ***** válasza:
90%
Sajnos tipikus esete, amikor egy férfi kihasználja a nőjét, ingyen dolgozik neki, a jövőjére nem gondol, és amikor szakítanak akkor jön rá a nő, hogy szarkupac közepén ül. Remélem, tanultál ebből. És mindenképpen beszélj ügyvéddel.
2022. márc. 7. 17:41
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nem jár, csak az ami a neveden van a tiéd. Meg amit majd esetleg szán neked.
2022. márc. 7. 18:01
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor azt hiszem neked nem jár semmi.
2022. márc. 7. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!