Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van egyre több válás szülés utáni 1-2 évben?
de nem is gondolom, hogy mind a sült galambot várja. sok pasi segít és nem számít, szóval kár általánosítani.
itt is sok pasi írta már, hogy mit csinál otthon és mégsincs semmi, csak a gyerek a lényeg.
Az elso 6 honap miuttan megszuletett a fiunk gyakorlatilag teljes homalyban van. 2 orankent szoptattam, ejjel nappal,teljesen kivoltam.
Csaszarral szultem es sajnos en beleestem abba a kategoriaba aki nagyon lassan regeneralodott. Szules utan az elso 9 hetben semmi szex nem volt. Nem is kivantam, a hormonalis valtozasok, faradsag, plusz a alhasi fajdalmaim miatt.
De a ferjem nem cseszegetett, hogy porogjek a farkan mint egy szex Istenno. Mert o egy osztonleny es csak az igenyeinek kielegitese a fontos.
Segitett amiben tudott, ejszaka nem vartam el tole, hogy ebredjen a gyerekhez mert semmi ertelme nem volt, legalabb valaki aludjon.
Szerintem azok az egyedek, azert hasznalom ezt a szot, mert az ilyeneket, se ferfiaknak, de leginkabb apaknak nem lehet nevezni. Az ilyenek, sosem fogtak fel mire mondanak igent, mikor belevagtak az egeszbe. Nem tiszteltek, szerettek azt a not igazan, igy ezaltal nem nehez zero empatiaval hozzaallni az uj helyzethez.
Teny az is hogy vannak olyan nok is akik miuttan megszuletik a gyerek le se szarjak a ferfit, de ez ritkabb esett.
Az pedig teljesen normalis, hogy miuttan megszuletik a gyerek o kerul az elso helyre. En szemely szerint el is varom a ferjemtol, szamomra ez a normalis. Valtoznak a dolgok, egy ujhelyzet all fent, igy a csaladi sorrend is megvaltozik. Ez pedig nem azt jellenti hogy a par kevesbe szereti a masikat, ha ott a gyerek ami a mindenuk kellene hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!