Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért van egyre több válás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van egyre több válás szülés utáni 1-2 évben?

Figyelt kérdés
2022. febr. 24. 10:52
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
96%
20as be kéne segíteni akkor, nem csak a sültgalambot várni
2022. febr. 24. 14:41
 22/29 anonim ***** válasza:
5%

de nem is gondolom, hogy mind a sült galambot várja. sok pasi segít és nem számít, szóval kár általánosítani.

itt is sok pasi írta már, hogy mit csinál otthon és mégsincs semmi, csak a gyerek a lényeg.

2022. febr. 24. 14:45
 23/29 A kérdező kommentje:
Tehát lényegében csak amiatt és csak ott fordulhat elő, ahol az anya megfelejtkezik a férjéről és kizárja. Értem. Köszönöm
2022. febr. 24. 15:14
 24/29 anonim ***** válasza:
80%
Ebből is látszik, hogy a férfinak örök gyerekek. Nem tudják elfogadni, hogy egy újszülött több törődést igényel, mint egy felnőtt férfi. Beszarás..😃
2022. febr. 24. 15:17
 25/29 anonim ***** válasza:
71%
Én is csak ámulok és bámulok 24es, hogy lehet a saját gyerekére irigy
2022. febr. 24. 15:19
 26/29 anonim ***** válasza:
29%
nem irígy. el vagytok tévedve. alap esetben a nőnek ugyanolyan fontos lenne, hogy társa legyen, miközben lesz egy gyerekük. de a saját unokám anyukája pl. szülés után megmondta, hogy ő most már anya. és ez a legfontosabb. úgy, hogy a fiam imádja a gyereket, és mindent megcsinált otthon. de kettejükre már nem szánt időt anyuka. el is váltak. miközben milliószor mondtam, hogy hozzák el a kicsit, és menjenek kettesben, vagy barátokkal, csináljanak programot. nem akart. mert neki gyereke van. megértettem a fiam, amikor már teljesen kiakadt ettől
2022. febr. 24. 18:24
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Mert változnak a szerepkörök, melyeknek nem mindenki tud megfelelni - egy kisbaba születésétől kezdve nemcsak egy pár vagytok, hanem szülők is. Ezen felül az alváshiány is tönkre tud tenni egy kapcsolatot. Nem is kell ehhez gyerek feltétlenül, elég ha pörgősebb időszak van a munkahelyen sokszor.
2022. febr. 24. 21:22
 28/29 anonim ***** válasza:
75%

Az elso 6 honap miuttan megszuletett a fiunk gyakorlatilag teljes homalyban van. 2 orankent szoptattam, ejjel nappal,teljesen kivoltam.

Csaszarral szultem es sajnos en beleestem abba a kategoriaba aki nagyon lassan regeneralodott. Szules utan az elso 9 hetben semmi szex nem volt. Nem is kivantam, a hormonalis valtozasok, faradsag, plusz a alhasi fajdalmaim miatt.

De a ferjem nem cseszegetett, hogy porogjek a farkan mint egy szex Istenno. Mert o egy osztonleny es csak az igenyeinek kielegitese a fontos.

Segitett amiben tudott, ejszaka nem vartam el tole, hogy ebredjen a gyerekhez mert semmi ertelme nem volt, legalabb valaki aludjon.

Szerintem azok az egyedek, azert hasznalom ezt a szot, mert az ilyeneket, se ferfiaknak, de leginkabb apaknak nem lehet nevezni. Az ilyenek, sosem fogtak fel mire mondanak igent, mikor belevagtak az egeszbe. Nem tiszteltek, szerettek azt a not igazan, igy ezaltal nem nehez zero empatiaval hozzaallni az uj helyzethez.

Teny az is hogy vannak olyan nok is akik miuttan megszuletik a gyerek le se szarjak a ferfit, de ez ritkabb esett.

Az pedig teljesen normalis, hogy miuttan megszuletik a gyerek o kerul az elso helyre. En szemely szerint el is varom a ferjemtol, szamomra ez a normalis. Valtoznak a dolgok, egy ujhelyzet all fent, igy a csaladi sorrend is megvaltozik. Ez pedig nem azt jellenti hogy a par kevesbe szereti a masikat, ha ott a gyerek ami a mindenuk kellene hogy legyen.

2022. febr. 25. 05:21
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a legtobbszor azert a gyerekvallalas elott is latszik, mennyire felelossegteljes egy ferfi. Pl kiveszi e a reszet a hazimunkabol? Ha tohonya, es fekszik a tv elott sorrel a kezeben, es elvarja, hogy az asszony korbeugralja, nem hiszem, hogy pont neki kellene szulni.
2022. febr. 25. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!