Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért van egyre több válás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van egyre több válás szülés utáni 1-2 évben?

Figyelt kérdés
2022. febr. 24. 10:52
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Az én környezetemben az ilyen párok eleve elcseszett kapcsolatokba vállaltak gyereket (értsd úgy, hogy szó szerint mindenki látta körülöttük, hogy gáz van, nem illenek össze, stb., csak makacsul ragaszkodtak egymáshoz), a gyerek pedig egy újabb "problémaforrás", fáradt mellette mindenki, sok stresszel jár, és ha eddig a felek ki is bírták egymás mellett, meg valahogy át lehetett hidalni, a sok nehézség hatására végleg összeroppant. Szóval ahelyett, hogy kvázi megmentette volna a kapcsolatot, elsüllyesztette az amúgy is süllyedő hajót.

Máshol pedig alig éltek együtt, alig ismerték egymást, hamar vállaltak gyereket, és kiderült, hogy mégsem működik.

De arra is akadt példa, hogy évekig együtt voltak, megvoltak, de sosem volt az a nagy szerelem, de konfliktusforrás sem igazán, ami miatt megérte volna szakítani. Nem annyira közös gyerekre vágytak, hanem ketyegett a biológiai óra, meg "itt volt az ideje", bevállalták, aztán bekopogtatott a nagy szerelem.

2022. febr. 24. 11:54
 12/29 anonim ***** válasza:
17%

Nincs szex, csak a gyerekkel foglalkozik az asszony. Amikor barátnőm kapott egy kisállatot kb egy hónapig le se tudtam vakarni róla mert beindul az anyáskodó öszön aztán minden más le van szarva. Sok esetben amikor megazületik a gyerek akkor a nő megszűnik nőnek, feleségnek, társnak lenni, csak a pénz meg a segítség miatt kell neki a férfi.

Ez férfi oldalról az ok, majd a nők elmondják a másik oldalt.

2022. febr. 24. 12:00
 13/29 anonim ***** válasza:
95%

Akkor mit kéne csinálni a gyerekkel, magára hagyni? Ki foglalkozzon vele, ha nem az anyja? Szerintem egy újszülött majd ellátja magát? Ja, itt jönne képbe az apuka, ha kivenné a részét a dologból, akkor már több energiája maradna az anyukának a szexhez is. Bár akiben annyi empátia nincs, hogy nem fogja fel, hogy egy nő hasfelvágás/gyerekkitolás után sokmindenre vágyik, csak pont szexre nem, az próbáljon meg hasi műtét után szexelni. Ha kivennék a vakbeled vagy epeműtéted lenne, mit szólnál, ha a feleséged félrekúrna vagy elhagyna, amíg lábadozol? Mert nem lenne képes pár hétig szex nélkül élni. Mint valami ösztönállat.

A kiskutya ugyanúgy törődést igényel, hiszen minden új neki, szeretetre, gondoskodásra, nevelésre van szüksége. Én már dobtam ki amiatt pasit, mert nem tudta felfogni, hogy a 2 hónapos kutyával foglalkozni kell és így nem csak ő létezett nekem, hanem már a kutya is. Amelyik pasi egy kutyát sem tud elfogadni, az a gyerek születése után úgy hagyna faképnél, mint annak a rendje. Az ilyen csak egy egoista p_öcs, akit nem kár kidobni.

2022. febr. 24. 12:17
 14/29 anonim ***** válasza:
95%
Én sem értem a 12est, míg teli torokból üvölt a gyerek, rácsukjátok az ajtót és az asszony előbb lesz*p, vagy mi? Aztán meg ő szoptatja a gyereket, de előbb legyen az úr lesz*pva? Durva, hogy a saját kisbabájára féltékeny valaki, és elsajnálja azt a törődést amit az a baba igényel
2022. febr. 24. 12:24
 15/29 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy meg a férfi gyereke is, attól hogy a nő hordja ki. Mi az hogy csak a pénz kell... mire a nő kilábal a szülés utáni sokkból, meg felépül alul, regenerálódik, már dobva is van. Közben mit csinál, próbál túlélni, meg ellátja a babát, aki még maga tehetetlen.
2022. febr. 24. 12:36
 16/29 anonim ***** válasza:
93%
12# Mondjuk rád kéne lőcsölni 2-3 gyereket, vagy akárcsak egyetlen egyet is, 0-24-ben aztán megnéznélek meddig bírod, áll e a farkad este amikor készenlétbe kell hogy legyél nekem. Tipp topp, meleg vacsora legyen ám, mert későn érek haza, tudod én annyit dolgozom, csakis értetek túlórázom, (valójában eszem ágában sincs hazaérni fürdetésre, nehogy rámakaszkodjon két gyerek).
2022. febr. 24. 13:02
 17/29 anonim ***** válasza:
93%

Sosem fogják megérteni, amíg nekik a gyerekcsinálásból a szex jut, a többit, magyarán a terhes állapotot,

a szülés szenvedését, fájdalmát, az utána lévő hatásokat, gyógyulást csak egy nő éli át, így könnyű verni az asztalt 0 empátiával.

2022. febr. 24. 13:06
 18/29 anonim ***** válasza:
28%

A nő jó esetben az elején rajong a pasiért...aztán jön a gyerek, borul minden, a gyerek az első, a pasi helyett...a pasi ezt nem viseli, a nő is meghülyül, innentől kezdve adja magát.

Le lehet pontozni, de ez van.

2022. febr. 24. 13:34
 19/29 anonim ***** válasza:
91%

Ezert van ennyi válás tehát mert a férfiak lesz.rják a saját gyerekuket, es még azt se engednék hogy az asszony ellássa.

Mert az asszony maradjon tip top szexistenno ne pelenkat csereljen hajnal 2 kor, fulladjon a sz.rjaba a gyerek. Kulonben nem nő az asszony meg kell csalni, ott kell hagyni.

2022. febr. 24. 14:26
 20/29 anonim ***** válasza:
44%
jajmá. azért azt nőként is látom, hogy sok nőnél tényleg már csak a gyerek a fontos. egy párkapcsolatban egymásra is szükség van szülés után is. szültem háromszor, nem a levegőbe beszélek. be kell helyezni a gyereket a család életébe. de az ne csak róla szóljon. attól ti még egy pár vagytok, a párkapcsolatot nem kéne elhanyagolni.
2022. febr. 24. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!