Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ötlet??
2 hónapja külön vagyunk!De megmondta nem akar már semmit!Én még szeretem! Ciki,ha ennek tudatában elmondom neki,hogy én még mindig érzek!Az őszinteség egy jó dolog!
El kell mondjam neki,tudom már semmit nem számít neki.De el kell mondjam neki,mert belül felemészt!
Teljesen felesleges, nem lesz jobb tőle, csak még egy elutasítással többet kapsz. Koncentrálj a jövődre, foglald el magad, beszélgess a szeretteiddel, sportolj, keress új hobbit, bármit, ami eltereli a gondolataidat.
Persze, az őszinteség jó dolog, de nem vagytok együtt, nem tartozol vele, és nem is kíváncsi rá.
En is hasonlo helyzetben vagyok, es leirtam neki az erzeseimet. Hetekig beszelgettunk a szakitas utan, meg talan lett is volna remeny…
Elmondtam neki oszinten,hogy en meg tobbet erzek, o pedig elkezdett bunko es flegma lenni, azota nem beszelunk. Ugy osszetort ujra,mint a szakitasnal…
Inkabb csak ront a helyzeten, ha leirod neki, hagyni kell a fenebe.
De ha ugy erzed felemeszt ez az erzes tegy egy probat, hatha szerencsed lesz!
Sok sikert, szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!