Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elválnátok, ha rájönnétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválnátok, ha rájönnétek, hogy a férjetek identitászavaros, éveken át hazudott nektek, de lenne egy kisgyereketek, aki kötődik az apjához is, és nem akarnátok őt kitenni a válás viszontagságainak?

Figyelt kérdés
Nyilván a gyerek az alapbiztonságát veszítené el a válással, illetve az egyedülálló anyák élete semmilyen szempontból nem túl optimális, tehát nyilvál sokkal leterheltebb lennék, ha mindent egyedül csinálnék, így a gyerekre kevesebb idő, türelem jutna, ami a kárára lenne, arról nem is beszélve, hogy milyen rossz a gyereknek az, hogy többé nincs családja, csak külön anyja, meg apja. Másik oldalon viszont az meg elég önmeghasonlott dolog, hogy miután elég gáz dolgokat megtudtam a férjemről, vele maradjak, pláne, hogy ő nem akar magába nézni, vagy küzdeni a családjáért.. Nem tudom, hosszú távon mit okozna egy ilyen kapcsolatban maradni, illetve azt sem tudom megsaccolni, hogy a válás mit okozna a gyermekben, de szerintem rosszul viselné, mert elég szorongó típus és szereti az apját.
2022. febr. 4. 14:59
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Abban van igazság, hogy tartok attól, hogy hogyan fogok mindent egyedül kivitelezni, de azzal abszolút nem értek egyet, hogy az én visszavágyásomat ráfogom a gyerekre, nekem a praktikus dolgokon kívül tényleg nem hiányzik ez a férfi. Miért olyan hihetetlen, hogy egy anyának valóban a gyermeke érdeke van a sajátja előtt?

2022. febr. 4. 20:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
11: Azért, mert a gyerek érdeke a válás, hogy mindkét szülője boldog lehessen. Senkinek nem hiányzik az életébe a folyamatos vita, veszekedés, ordítozás, szúrkálódás, mindenki nyugalomra, támogatásra vágyik. A gyereknek nem érdeke, hogy együtt maradjatok!
2022. febr. 5. 07:09
 13/16 A kérdező kommentje:
Ilyen szintig nem volt elfajulva dolog, ha nem derülnek ki ezek a dolgok, szerintem még evekig húzzuk egymás mellett. Épp ezért a gyereknek szerintem nagyjából normálisnak tűnt a családi élet, ezért talán még nagyobb törés neki a válás, mint egy olyan gyereknek, akinek már elege van a szülei veszekedéséből, és igazából már számít is a válásra.
2022. febr. 5. 15:44
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezek szerint mégse zavar az, amit a férjedről megtudtál, csak önigazolást keresel, hogy miért nem válsz el, pedig a társadalmi elvárás az lenne.
2022. febr. 6. 07:48
 15/16 anonim ***** válasza:

"nem én ragaszkodom a férjemhez, sőt, nekem megkönnyebbülés lenne nélküle"

Akkor könnyebbülj meg, hogy a gyerek is megkönnyebbülhessen, ne feszültséget és boldogtalanságot érezzen rajtad.

2022. febr. 7. 13:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Mint a sicc, úgy otthagynám, a gyerek meg hozzászokik.

De ne azt lássa, hogy apuka hazudós, anyuka meg minden tűr.

2022. febr. 14. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!