Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex azzal fenyeget, hogy majd minimàlbérre jelenti be magát, hogy kevés gyerektartàst kapjak?
Figyelt kérdés
Nettó 320 ezret kap, de mivel a főnöke haverja is egyben szerintem el is intézi. Tehetek ez ügyben valamit vagy törődjek bele? 1 gyerek óvodás gyerekünk van.#Gyerektartàs, tartàsdíj,
2022. febr. 3. 17:12
11/40 A kérdező kommentje:
Depresszióm van azzal járok pszichiáterhez és azt mondja gyerek is nála lesz így elhelyezve majd. Ez lehet? Se munkám most meg pszichiáterhez is járok
2022. febr. 3. 17:54
12/40 A kérdező kommentje:
Kezelve van már szedek rá gyógyszert
2022. febr. 3. 17:54
13/40 anonim válasza:
Akkor nagyon gyorsan keress munkát, mert amiket most leírtál (nincs saját jövedelmed, pszichiáterhez jársz), az tényleg az apa malmára hajtja a vizet.
Legyen egy stabil munkád, lakhatásod (albérlet vagy szülői ház), mentálisan is jöjj helyre, utána add be a válási keresetet.
14/40 anonim válasza:
Az a baj, hogy az ilyen nem fog fizetni. Bármit teszel, úgyis elkerüli valahogy. Nagyot szoptál ezzel a figurával, újabb ok a szülések ellen.
Szomorú, hogy át kell ezt éld, a gyerekednek pedig még rosszabb. Tudom milyen, az én apám is gyerektartás-csaló volt.
15/40 anonim válasza:
gondolom ez tegnap derült csak ki, hogy ilyen figura
17/40 A kérdező kommentje:
Nincs egy hónapja munkám, írtam, munkanélkülit kapok 3 hónapig aztán semmit. A ház amiben élünk az én nagyszüleimé volt. A felújításban nekem kb 1 millió Ft, neki meg kb 2 millió Ftja van. A ház még anyum nevén van, csak itt élünk 3 éve. Ez se tudom, hogy lesz mert hiába az enyém de akkor ki kell fizetnem meg mivel most nincs munkám ugyse tudnàk egyedül itt maradni a gyerekkel. Keresek munkát de még nem találtam.
2022. febr. 3. 18:43
18/40 A kérdező kommentje:
Egyébként vissza tudok menni a szülőkhoz, csak a házzal így nem tudom mi lesz mert nincs hirtelen 2 millióm kifizetni.
2022. febr. 3. 18:45
19/40 anonim válasza:
A bíróságon az életszínvonalat fogják alapul venni, ha elég a nagy a különbség a bevallott jövedelme és az életszínvonala között. A végén még egy jó kis APEH vizsgálatra is számíthat.
20/40 anonim válasza:
Teljesen eletszerutlen hogy eddig 320kt keresett majd atjelenteti magat min berre. Ki hinne ezt el?
Esetleg irasban csikard ki tole, hogy meg tudd mutatni amikor tenyleg megcsinalja.. Messengeren pl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!