Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 350 ezer nettóból 2 gyerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

350 ezer nettóból 2 gyerek után kb.mennyi gyerektartást állapíthat meg a bíróság?

Figyelt kérdés
2021. dec. 22. 20:28
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
96%
Kollegam 40%-t fizet ket gyerek utan (20/gyerek).
2021. dec. 22. 21:37
 22/44 anonim ***** válasza:
85%
A mostani ptk- val a gyerek szükségletei alapján állapítják meg ha nem tudtok megegyezni.A 20% nem városi legenda, csak a réggebbi ptk. alapján van.Változott a jog, ennyi.2 gyerekre olyan 70-80 ezer a reális.( persze sok mindepn befolyásolhatja), nem lefelé persze.
2021. dec. 22. 21:54
 23/44 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem úgy ülj le vele beszélni,hogy a gyerekek érdekét tartsd szem előtt.

Mondd el hogy nem az a célod,hogy kizsigereld, hanem az hogy továbbra is mindkettőtök felelőssége,hogy gyereket vállalatok.

Azért mert két ember elválik,nem kell hogy utálja is egymást.

Főként,ha a gyerekek miatt muszáj tartani a kapcsolatot.

Normális emberek , normális hangnemben sokkal eredményesebbek tudnak lenni, mintha egymásnak esnek.

2021. dec. 22. 22:05
 24/44 anonim ***** válasza:
83%
Hihetetlen, hogy mindig a nő a hibás. A férfiaknak az életben zéró felelősségük van.
2021. dec. 22. 22:05
 25/44 anonim ***** válasza:
37%

Na, na...Azért te kapod a családi adókedvezményt, a csp-t is, te is teszel hozzá valamennyit.Mire nem elég?

Az sem volt ideális, de az én apám nem adott annó semmit.És igen, nem jártunk sem külön órára, sem sehova.Szomorú, de ez van.60 ezer annyira nem kevés, gondolom eddig is tudtad, hogy te és az exed sem vagytok milliomosok.Apuka is viszi majd láthatásra a gyerekeket, arra az időre is fizeti még az ellátásukat a gyt-n felül.

2021. dec. 22. 22:45
 26/44 anonim ***** válasza:
80%
Ennyiből 2 gyerekre 100-120 ezret meg fognak ítélni. Nekem már 8 éve is megítéltek egy gyerekre 60 ezret.
2021. dec. 23. 02:03
 27/44 anonim ***** válasza:
29%

Kérdező te mennyi fizetést kapsz?

Havonta össze jön vagy 500 ezer!

Fizetésed, gyerektartás, emelt szintű családi pótlék, adókedvezmény stb. Két gyerekkel szabad életet élsz, van felelősség tudom de hol nincs!? Most is a pénzen jár az eszed. Ilyenek vagytok ti nők!!!!

Pénz és a kolbász, többit az utca megoldja.

2021. dec. 23. 05:12
 28/44 A kérdező kommentje:

Hagyjad már utolsó...pénz és kolbász. Nem én léptem félre! Menj a nőgyűlöldteddel a tudod hova.

A normális válaszokat köszönöm

2021. dec. 23. 06:10
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

Az az egyik dolog, hogy mennyit ítélnek meg. A másik az, hogy ez mennyire lesz zökkenőmentesen utalva. Készülj rá, hogy az új nő fúrni fogja a volt férjed. Ő meg téged fog majd.

Sajnos a férfiaknál jellemző az, hogy ha családban marad, akkor mindent a gyerekre, ha válik, utána semmit a gyerekre.

37F

2021. dec. 23. 06:43
 30/44 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó,fel vagyok készülve mindenre,de remélem van annyi becsület benne,hogy legalább a gyerekei érdekeit nézi valamennyire.

Én tenyleg szerettem őt,soha nem csaltam meg,míg ő évek óta ezt tette,szerintem már a terhesség alatt is a kicsivel. Ha már engem lelkileg megnyomorított,az a minimum,hogy a gyerekeit ne hagyja cserben,akiket nagyon akart. Mert 3,5 éve még így volt.

Nem hiszem,hogy az a normalis,hogy a gyerek szokja meg azt hogy kevesebb van,még akkor se ha többségében valóban így van.

20-30 ezer gyerektartás pedig nevetséges. Megértem nyilvan minimalberbol esetleg hogy apuka albérletbe megy nem lehet többet fizetni,de itt más a helyzet.

2021. dec. 23. 06:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!