Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
350 ezer nettóból 2 gyerek után kb.mennyi gyerektartást állapíthat meg a bíróság?
Hát nem tudom a te gyerekeid milyenek de az enyémek cipője mondjuk 2 naponta nyakig sárosak őszi vagy tavaszi szezonban. De nem kell 4 db.
Én is hasonlóan keresek,de ha én is csak 50 et adnék bele éhenhalnánk.Szerintem senki se csak a minimumot akarja megadni a gyerekeinek nem?
Nyílván nem lesznek nála,apuka szerelmes lett,most mindene az új nő.
#8: Vedd úgy, hogy most fizeted a tanulópénzt
Hidd el én fizetem.
A gyerek is fizesse?
"Hidd el én fizetem.
A gyerek is fizesse?"
Nem. Fizesd te. Te választottál egy ilyen apát. Te szültél neki gyereket. Most meg neked kell felnőnöd ehhez.
Leírtad a pénzügyeket: Ennyiből röhögve ki lehet hozni mindent, de te még többet akarnál. Teljesen érthető, ha apuci többet nem foglalkozik veled, pedig összeillettetek láthatóan.
Hát hülye fasz voltam,szerintetek nem tudom????
Attól ne a gyerekek szenvedjék már meg.
De úgy látom itt csak a kötekedés megy tisztelet a kivételnek. A fizetésének sokkal nagyobb részét költötte eddig a gyerekekre. De akkor ezek szerint válás után normális,hogy csak a minimum,ő meg éli az életét. Én kérek elnézést!
"Attól ne a gyerekek szenvedjék már meg."
Leírtuk: Amennyi pénzzel rendelkezel, az alapján mindent megkaphatnak a gyerekek. Hol itt a probléma? Ne bújj már mögéjük, mert ez nagyon undorító viselkedés.
Ha pedig eddig olyan sokat költött a gyerekekre, bizonyára most még félretett pénzed is van a dologhoz, ugye?
És nem, 300 nettóból 60 még mindig NEM a minimum!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!