Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennél a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél a helyemben? Hogyan kezdhetnék új életet? Bármi ötlet

Figyelt kérdés

Sziasztok

elhatározásra jutottam. Segítsetek tanáccsal kérlek.

A férjemmel van egy kislányunk,mindjárt 2 éves lesz. Már egy ideje felismertem,hogy ez a házasság már csak pusztít engem, de hát mit tegyek itt a gyerek aki imádja az apját.

De nem bírom tovább. Neki sem jó, hogy a szüleit így látja,hogy az apja "üti vágja" és szavakkal bántalmazza az anyját. Kerdezhetnétek,minek mentem hozzá? Nem volt ez mindig így. Persze megvolt a maga természete,de a szerelemtől nem is láttam. Szép lassan bezárt,.azért is összeveszett velem ha ki mertem mozdulni, konditerembe sem járhattak mert feltekenykedett a nagy semmire. Végül voltam olyan hülye,.behódoltam minden akaratának. De az sem jó neki. Sokszor ha azt teszem amit mond,akkor is üvölt velem hogy miért úgy cselekszem ahogyan,mikor úgy nem jó.

Mindegy neki, a lényeg hogy támadjon valamivel.

Aztán persze jön a nyálas bocsánatkérés,egy darabig minden happy és megváltozik de már nem hiszem el hogy ez valaha megváltozna . Legutóbb hogy kezet emelt rám...ott kellett volna hagynom. De nincs.hova.mennem. senkim nincs. Tudja hogy bármit megtehet, ha ezt megtehette. Hiába beszéljük meg újra és újra ugyanazokat a problémákat, nem tud nem irányítani. Körülötte forog a világ.

Félek is ettől a helyzettől,mert eddig is függővè tett anyagilag. Ha akartam egy kis plusz pénzt keresni hogy meg tudjak venni magamnak valami fontos szükséges dolgot, mindig kitalált valamit. Lettek volna alkalmi munkáim amíg ő szabadnapos, de mindig kitalált valamit miért nem tud vigyázni a gyerekre és persze melyik munkahely tűri el ezt. Előző munkahelyem is ő tette tönkre azzal hogy zaklatta a főnökömet. Persze emiatt is én voltam a hibás mert nem dolgozom. Hozzátenném mindig dolgoztam. Amikor valahonnan el kellett jönni akkor egyből kerestem mást egy hónapon belül már dolgoztam. Szándékosan lerombolt körülöttem mindent amit felépítek.

A pénzem rendszerint elmegy a háztartásra és a.rezsire. Gyedet kaptam (tehát van munkahelyem) viszont már csak 1 havi gyed jön, utána már gyes, ami nagyon kevés. Amit mar utólag banok,mert bár nem szerettem volna bölcsibe adni, de most mégis jól jött volna ha tudok dolgozni.

Azt tervezgetem,hogy itt hagyom. Ahhoz viszont kellene olyan állás amit gyerek mellett itthon tudok végezni,hogy legyen a gyes mellett keresetem. Ebben az ötletben kérném a segitsegetek. Bölcsibe már nem tudom adni, a magán bölcsőde pedig a városomban 70 ezer kb. Felőrölt már ez teljesen lelkileg, úgy érzem mar nem is vagyok önmagam, és csak sirnék egész nap.

Van egy közös házunk, amin hitel van, és biztosra veszem hogy ő nem menne el.nem is ment sose mikor elküldtem.

Ha mégis elmenne, retteghetnék hogy mikor toppan be.

Tehát a lakhatásra is lenne egy ötletre szükségem. Tudom hogy vannak anyaotthonok,de elkerülném inkább. Anyósom az lenne,de éppen ugyan olyan mérgező ember mint a fia. Közölte ha én is anyaotthonba megyek a gyerekkel (mint anno ő tette a fiával) akkor majd felneveli ő! Nem tudom milyen könnyű valakitől elvenni a gyereket,de ő is bármire képes és mindenhol IS van ismerőse.

Mivel így állok, ki kell még birnom vele hónapokat, és amit otthon meg tudnék keresni munkával azt tenném is félre hogy utána kezdhessek is magunkkal valamit. De azt sem tudom hogy mit.

Ti mit csinálnátok a helyemben? Hová mennétek??

A tanácsokat előre is köszönöm. A bántó szavakra most nincs szükségem, higgyétek el,már látom mekkora hülye voltam.

2021. dec. 21. 10:26
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2021. dec. 22. 15:37
 22/22 anonim ***** válasza:
Kérdező azóta lett valami? Sikerült elköltöznöd?
2022. jan. 14. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!