Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy kezdhetnek el végre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kezdhetnek el végre igazán élni?

Figyelt kérdés
16 eves lány vagyok. Mindjárt betoltom a 17et,de még semmilyen nagy dolog nem történt az életemben. Nem csokoloztam, nem nagyon jartam bulikban, es úgy érzem, csak telik az idő, és semmit sem értem el. Nem szeretnék tétlenkedni, úgy szeretném élni az életem, hogy boldog legyek, és legyenek élményeim. Hogyan kezdjem el? A legjobb barátnőmnek most lett barátja, és ez ébresztett rá arra, hogy egyedül vagyok. Talán senkinek se fontos, hogy én hogy vagyok. Mit kell valtoztatnom? Köszönöm a válaszokat!

2018. jan. 13. 16:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Először is ezt ne szégyeld és ne érezd rosszul magad emiatt. Azért mert még nem volt barátod nem vagy kevesebb, sőt..manapság ez ritka, szerintem inkább legyél rá büszke. Járj el bulizni, érezd jól magad persze addig amíg az elveid tartanak. Hidd el a szerelem is rád fog majd találni..ha eddig még nem jött el az az ember aki megfogjon, akkor nem kár.
2018. jan. 13. 16:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Gondolkodj el, hogy mi tenne boldoggá, s kezdj el mozdulni afelé. Járj társaságba, szakkörökre, önkénteskedj, mondj igent a jól hangzó lehetőségekre.
2018. jan. 13. 16:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, először is ha legközelebb valamire nemet mondanál akkor mondj igent! Gondolj arra hogy az élet egy fa és ha nem mászol fel rá sose tudod meg hogy megérett e már a szilva a főzéshez.Ha kedvet kaptál igazán élni, írj privátban. 17/L
2018. jan. 14. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!