Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy házaspár úgy dönt, el akar válni, de a gyerekek miatt nem teszik?

Figyelt kérdés
2021. dec. 20. 14:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
20-as...szerelem...hagyjuk is. Nekem az nem jött össze soha. A kutyám szeretete valódi. Ráadásul természetes, ha az ember vállal egy állatot, ahogy én vállalram ezt a kutyát a cicákkal, akkor ők is a családhoz tartoznak és költözésnél rájuk gondolva kell döntést hozni. Lehet ábrándozni szerelemröl, de az állatok miatt kell a kertes ház. Szerelmi kapcsolat, ugyan már. Soha nem kellettem annak, akihez igazán vonzódram, annyi esélyem van rá, mint a lorDe gondolkodás nélkül az állatokat választanám akkor is, ha a nagy szerelem választásra kényszeritene. Elég volt abból, hogy olyan ember mellett éljek, aki mellett nem lehetek önmagam. Az meg van mist is, akkir minek váljak? Mintha a válás garantálná a szerelmet egy öregedő nőnek. tó 5-ösre.
2021. dec. 28. 17:55
 22/25 anonim ***** válasza:
21: Erről beszélek. Te nem is döntöttél úgy, hogy el akarsz válni. Akkor nem rólad szól a kérdés.
2021. dec. 28. 18:12
 23/25 anonim ***** válasza:
De igen, úgy döntöttem és nem tudtuk megoldani.
2021. dec. 28. 20:50
 24/25 anonim ***** válasza:

23: Mint itt is leírtad, nem akarsz elválni, mert akkor le kéne mondanod a kertes házról és az állatokról és az ekkora négyzetméterről és a férjed jövedelméről.

Aki válni akar, az simán lemond ezekről, csak hogy ne kelljen egy levegőt szívnia azzal az emberrel többé. Ezt jelenti válni akarni. Caklipakli az egészet otthagyni akarni.

2021. dec. 29. 05:05
 25/25 anonim ***** válasza:
24.Azért nem ennyire egyszerű, nem egyedül enyém a ház, hanem apámé is, aki nem lakik benne, de attól még tulajdonos.
2021. dec. 29. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!