Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy házaspár úgy dönt, el akar válni, de a gyerekek miatt nem teszik?
Figyelt kérdés
2021. dec. 20. 14:35
21/25 anonim válasza:
20-as...szerelem...hagyjuk is. Nekem az nem jött össze soha. A kutyám szeretete valódi. Ráadásul természetes, ha az ember vállal egy állatot, ahogy én vállalram ezt a kutyát a cicákkal, akkor ők is a családhoz tartoznak és költözésnél rájuk gondolva kell döntést hozni. Lehet ábrándozni szerelemröl, de az állatok miatt kell a kertes ház. Szerelmi kapcsolat, ugyan már. Soha nem kellettem annak, akihez igazán vonzódram, annyi esélyem van rá, mint a lorDe gondolkodás nélkül az állatokat választanám akkor is, ha a nagy szerelem választásra kényszeritene. Elég volt abból, hogy olyan ember mellett éljek, aki mellett nem lehetek önmagam. Az meg van mist is, akkir minek váljak? Mintha a válás garantálná a szerelmet egy öregedő nőnek. tó 5-ösre.
22/25 anonim válasza:
21: Erről beszélek. Te nem is döntöttél úgy, hogy el akarsz válni. Akkor nem rólad szól a kérdés.
23/25 anonim válasza:
De igen, úgy döntöttem és nem tudtuk megoldani.
24/25 anonim válasza:
23: Mint itt is leírtad, nem akarsz elválni, mert akkor le kéne mondanod a kertes házról és az állatokról és az ekkora négyzetméterről és a férjed jövedelméről.
Aki válni akar, az simán lemond ezekről, csak hogy ne kelljen egy levegőt szívnia azzal az emberrel többé. Ezt jelenti válni akarni. Caklipakli az egészet otthagyni akarni.
25/25 anonim válasza:
24.Azért nem ennyire egyszerű, nem egyedül enyém a ház, hanem apámé is, aki nem lakik benne, de attól még tulajdonos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!