Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy házaspár úgy dönt, el akar
válni, de a gyerekek miatt nem teszik?
Ez a legrosszabb döntés. A gyerekek nem hülyék, érzik ha baj van. Érzik ha otthon rossz és mérgező a levegő, és az a lelküket is mérgezi.
2021. dec. 20. 19:07
Több kárt okoznak mint hasznot.
2021. dec. 20. 20:13
Nem értem, miért gondolják, hogy ez akkora hatalmas trauma lenne a gyerekeknek. Nekem együtt élnek a szüleim, de pl. a volt osztálytársaim minimum felének elváltak és egyiküket sem rázta meg különösebben a dolog. Ma már teljesen normális dolog a válás, senki nem fog a gyerekre mutogatni, hogy ő az, akinek a szülei elváltak. Ő is csak simán beáll majd a kis barátai sorába, akik nem érnek rá hétvégén GTA-zni, mert apunál lesznek. Nem a válás TÉNYE, hanem a válás MÓDJA az, ami lelki sérültté tehet egy gyereket (pl. ha őt is beveszik a sz#rdobálásba a szülők).
2021. dec. 21. 06:55
Önzés.Nem a gyerek miatt marad, hanem nem elég erős újrakezdeni.
2021. dec. 22. 21:59
Az hogy meggondolatlanok(másik jelzőt akartam de moderàltam magam🤭) mert több sérülést okoznak maguknak és a gyerekeknek is mintha külön lennének... kivéve ha mind a kettő olyan jó fej hogy ez nem befojásolja őket de akkor valszeg nem is kerül sor válásra... szerintem...
2021. dec. 23. 12:02
Mi is így vagyunk. Külön csak anyagi nyomor lenne mindkét oldalon, így meg van mindenünk. Én nem találnék új párt, részben mert 43 éves nő vagyok, részben mert mindig csak a legjobb pasik érdekeltek. Nincs értelme elválnom, mert egyedül nyomorognék.
2021. dec. 27. 00:59
16: Komolyan anyagi nyomor lenne? Így mondjuk fizettek 20 000 Ft közös költséget 80 nm-re, amúgy meg fizetnétek 2x 10 000 Ft-ot 2x 40 nm-re közös költségre.
Nem értem ezt.
2021. dec. 27. 10:20
17-es, családi ház fenntartása kicsit több havi 20 ezer Ft-nál. Én nem akarok kutya, macska nélkül élni, így csak kertes házba mehetnék, amit egyedül nem tudok fenntartani. Férjem albérletbe mehetne, de autót már nem tudna mellette fenntartani.
2021. dec. 28. 16:56
Ui: A fűtés nem lesz feleannyi attól, hogy feleannyian lakunk ugyanannyi négyzetméteren.
2021. dec. 28. 16:57
19: Én is fele akkora négyzetmétert írtam, azzal maradna meg a mostani életszínvonal.
Ami négy emberre 80 nm, az 1 emberre 20 nm.
Nem tudom, mért akarsz válás esetén dupla olyan életszínvonalat...???
18: Ezek szerint fontosabb a macska, mint egy párkapcsolat.
Érdekes szemlélet... én úgy tudtam eddig, egy felnőtt ember számára a szerelmi kapcsolat a legfontosabb kapcsolat...
Nem lehet rossz az a kapcsolat, ha ilyen jól együtt működtök gazdaságilag, hogy fizetitek egymásnak a másik megélhetését.
Ez egy olyan dolog, ami nekem már jóval egy jó szerelmi kapcsolat fölött van pár esetén.
2021. dec. 28. 17:12
Kapcsolódó kérdések: