Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után ez hogy müködik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után ez hogy müködik?

Figyelt kérdés
A volt anyóssal, apóssal kinek “kell” tartani a kapcsolatot, ha vannak gyerekek? Most válunk teljesen békésen, és nem tudom, hogy ez hogyan működik. Nem vagyok se rosszba, se jóba anyósomékkal, elvoltam amikor találkoztunk, de semmi különös. Mindenki intézi a saját oldaláról a nagyszülőket, vagy nekem mint anya kell erről is gondoskodnom? 200 km-re laknak, szóval inkább hagynám ezt az apjukra, de nem tudom mi a “szokás”. Nálatok hogy működik? (Kicsik, 2,5 és 1 éves)

2021. okt. 21. 15:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy működik, ahogy kialakítjátok. Természetesen nem a te dolgod az exed szüleivel való kapcsolattártás, de pl. meghívhatod őket a gyerekek szülinapjára. Max. elviszi őket az apuka.
2021. okt. 21. 15:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A te esetedben 200km-ről semleges viszonyban semmi dolgod velük. Az apjuk ezt majd intézi, már ha ő van ilyen viszonyban a szüleivel.
2021. okt. 21. 15:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Nagyszülő maga kezdeményezi a saját láthatását, ha van igénye, a gyámügyön. Amúgy apuka ha láthatásra viszi, majd megoldja. De 1 éves gyereket egyelőre nem kell láthatásra vinni.
2021. okt. 21. 15:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Általában az apuka szokta láthatások alkalmával elvinni a szülőkhöz is a gyereket, vagy a nagyszülők mennek oda ahol apa lakik, és akkor találkoznak a gyerekek az apai mamával, papával. Neked semmi dolgod ezzel.

De gondolom elvivős làthatas ilyen kicsi gyerekekkel, főleg ilyen távolságra most még nem nagyon lesz.

2021. okt. 21. 15:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki a saját szüleivel rendezi a dolgot.
2021. okt. 21. 15:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartozik szorosan ide, de a mi családunkban is van ilyen.

3-4 hetente hozza az illető rokon láthatásra a 14 és 11 éves gyerekeket, pár órára a nagymamàhoz is elmennek, és rendesen kínos nézni, hogy mennyire nem tud mit kezdeni velük, szinte vadidegen a gyerekeknek, nem tudja, miről beszéljen velük, szerintem otthon a szomszéddal közelebbi kapcsolatban vannak a lányok.

Jól nevelt gyerekek egyébként, szépen végig ülik azt a másfél órát, megeszik a mama süteményét, de látszik h alig várják hogy mehessenek haza.

2021. okt. 21. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!