Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Milyen érzés terhesen egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés terhesen egyedül maradni, válni?

Figyelt kérdés
Kérlek olyanok írjanak csak, akik átélték vagy a közvetlen környezetükben megélte valaki ezt a helyzetet.
2021. nov. 26. 17:49
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Ismerősöm.

Különböző fázosok vannak

I.trim.

-öröm a terhességnek, meghatottság, egészségcentrikusabb lesz

- tevékenykedés(készülődés, tipegő cumisuvegvásárlás)

- saládi gondok miatti sírás de tudatos erősítése önmagának - babához "beszélés" anya-magzati kapcsolat, pozitív önerősítés "minden rendben lesz", önnyugtatás

II.trim

- további készülődés nagyobb dolgok pl legzesfigyelő beszerzése, babaujraélesztés tanfolyam

- tanulás pl hozzataplálásrol, szoptatásrol bababetegségekről

- barátok, beszélgetések, kikapcsolódás

III. Trim

- mély depresszio

- barátok, család segítsége(lelkileg is meg készulodésben is)

- lelkileg "búcsú" a babától(mindjárt találkoznak), szülésre készülődés

Baba mellett teljes erőbedobás, mert a baba csak egy emberre számíthat. Éjszakázás nappalozás szeretet, robotüzemmód, babamama klubbok, vendégek jonnek stb

A gyerek 2 éves korára teljes kiégés. De kezdődik a munka es visszakerülés a társadalomba (végre).

2021. nov. 26. 18:02
 2/8 anonim ***** válasza:
6%

Én mindig ilyen nőket szedtem fel, mert tudtam kell neki stabil anyagi háttér.

Meg is hálálták, mosott főzött takarított mindegyik, szex velük olyan volt, mint normál nőkkel sosem.

Aztán ha úgy éreztem velük véget ért ez a kaland, kerestem másik ilyen lányt.

Most is ilyen barátnőm van.

2021. nov. 26. 18:05
 3/8 anonim ***** válasza:
15%

3.-ra.

Haverom is ezt játssza. Te vagy az, Tomi?

2021. nov. 26. 18:10
 4/8 anonim ***** válasza:
92%

#3 álmodik a nyomor :D

Kérdező, szerintem ne ebben a kategóriában tedd fel a kérdést, mert itt nagyjából csak szánalmas, gyermekagyú unatkozó pasik vannak.

Inkább javaslom a gyerekvállalás topikot, oda írd ki, vagy kifejezetten baba-mama fórumokra, guglin találsz sokat.

2021. nov. 26. 18:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Látom töröltek egy csomó kérdést. Így érdekes a beszélgetés.
2021. nov. 26. 18:21
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Ne beszéljetek magatokban! Hülyék!
2021. nov. 26. 18:24
 7/8 anonim ***** válasza:
41%

Mennyi esély van arra hogy mindig! ilyen nővel vagy együtt? Egy két alkalom az lehet, de állandóan?

Kamuzz hihetőbbet.

2021. nov. 26. 20:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
11 hetes terhesen maradtam egyedül. Egész életemben ismertem az apját, sok év együttélés után, tervezetten estem teherbe. Nem számítottunk rá,de vészes hányásom volt,szó szerint egész nap hanytam, nem bírta,hogy nem tudunk együtt lenni,nem értett meg,elromlott valami. Besokallt ettől. Nagyon csúnyán bánt velem és én hazaköltőztem a szüleimhez. Nem keresett,végigcsináltam. Amikor tudtam, visszamentem dolgozni, aztán onnan mentem szülni.Szerencsére olyan munkám volt,amit otthon is tudtam csinálni. Megerősödtem mikor megszületett a fiam,nem éreztem ,hogy nehéz lenne pedig nem sok segítséget kértem a szüleimtől. 8 hónapos volt mikor elköltöztem,azóta kettecskén élünk. Most 2.4 éves és nagyon jól megvagyunk. Az apja néha felbukkan,de nem igazán érzi ezt. Szerencsére nem harcolt soha. Ő azóta is egyedül van és undorító ember lett belőle
2021. nov. 26. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!