Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés terhesen egyedül maradni, válni?
Ismerősöm.
Különböző fázosok vannak
I.trim.
-öröm a terhességnek, meghatottság, egészségcentrikusabb lesz
- tevékenykedés(készülődés, tipegő cumisuvegvásárlás)
- saládi gondok miatti sírás de tudatos erősítése önmagának - babához "beszélés" anya-magzati kapcsolat, pozitív önerősítés "minden rendben lesz", önnyugtatás
II.trim
- további készülődés nagyobb dolgok pl legzesfigyelő beszerzése, babaujraélesztés tanfolyam
- tanulás pl hozzataplálásrol, szoptatásrol bababetegségekről
- barátok, beszélgetések, kikapcsolódás
III. Trim
- mély depresszio
- barátok, család segítsége(lelkileg is meg készulodésben is)
- lelkileg "búcsú" a babától(mindjárt találkoznak), szülésre készülődés
Baba mellett teljes erőbedobás, mert a baba csak egy emberre számíthat. Éjszakázás nappalozás szeretet, robotüzemmód, babamama klubbok, vendégek jonnek stb
A gyerek 2 éves korára teljes kiégés. De kezdődik a munka es visszakerülés a társadalomba (végre).
Én mindig ilyen nőket szedtem fel, mert tudtam kell neki stabil anyagi háttér.
Meg is hálálták, mosott főzött takarított mindegyik, szex velük olyan volt, mint normál nőkkel sosem.
Aztán ha úgy éreztem velük véget ért ez a kaland, kerestem másik ilyen lányt.
Most is ilyen barátnőm van.
3.-ra.
Haverom is ezt játssza. Te vagy az, Tomi?
#3 álmodik a nyomor :D
Kérdező, szerintem ne ebben a kategóriában tedd fel a kérdést, mert itt nagyjából csak szánalmas, gyermekagyú unatkozó pasik vannak.
Inkább javaslom a gyerekvállalás topikot, oda írd ki, vagy kifejezetten baba-mama fórumokra, guglin találsz sokat.
Mennyi esély van arra hogy mindig! ilyen nővel vagy együtt? Egy két alkalom az lehet, de állandóan?
Kamuzz hihetőbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!