Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » El akarok válni, de hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El akarok válni, de hogy fogunk egy keresetből megélni a gyermekemmel?

Figyelt kérdés

Nettó 400.000 ftot keresek. Egy panel ingatlanom van, amit kiadok, de olcsó városban van, kB apropenz ha eladnám, nem tudnék venni rajta semmit. Pest megyében élünk. 1 fiunk van.

Nem bírok a férjemmel tovább élni, egy zsarnok fráter, talán nárcisztikus, mert csak a házasságunk után változtak a dolgok.

Úgy érzem megörülök mellette

2021. nov. 24. 14:59
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

A költözés sajatba nem opció, inkább hitel.

Nem kutatnék csak azért új partnert, hogy jöjjön még pénz a házhoz.

Lidliben is megkeresik a 340.000 et, nem sok a 400.000. Minimum 600.000 át keres az összes főiskolás osztalytarsam

2021. nov. 24. 15:28
 12/32 A kérdező kommentje:
Már fizet a férjem gyerek tartást a nagyfiának
2021. nov. 24. 15:29
 13/32 anonim ***** válasza:
85%
Biztos ugyanazon a bolgyón élünk?
2021. nov. 24. 15:30
 14/32 A kérdező kommentje:

Oké értem. Országos átlaghoz képest több.

Atgondolom a lehetőségeket. Köszi mindenkinek 🙏

2021. nov. 24. 15:30
 15/32 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező: érdekes körökben forogsz, 600e nettó itthon konkrétan egy jó középvezetői fizetés. Top10-es multiknál is nagyon jónak számít. Vagy bruttó?

Amúgy meg:

Amikor bruttósodtál, akkor bezzeg nagy volt az öröm és boldogság, és isten csodája volt a gyerek nem? Hát akkor most lehet élvezni a gyümölcseit, sok sikert hozzá.

Megválaszolható kérdést azt nem tettél fel, csak panaszként írtad ezt a postot, ennek megfelelően kaptál egy véleményt. Csak mielőtt azt gondolod, hogy nem tudok olvasni :D

2021. nov. 24. 15:32
 16/32 A kérdező kommentje:
Okok, értem. Nem felvágásból írtam, na.
2021. nov. 24. 15:34
 17/32 anonim ***** válasza:
99%
Kevesebbet keresek, de saját lakásban, nem adok ki lakást, nincs gyerektartás (váltott elhelyezés van). Meg lehet élni, bár nem nagy lábon. Valamit valamiért. Inkább vagyok szabad és kiegyensúlyozott kevesebb pénzből, mint hogy depressziósan éljek anyagilag jobban...
2021. nov. 24. 15:38
 18/32 A kérdező kommentje:
Köszi 17 es
2021. nov. 24. 15:40
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Az új árak mellett tényleg nem olyan sok az a fizetés. Lépj az osztálytársaid nyomdokába és törtess előre. Én is eladnám a lakást és hitel alapnak használnám, hogy ne az ablakon dobjam ki havonta a pénzt albérletre. Egyébként elég jó helyzetben vagy, nem kell félned.
2021. nov. 24. 15:40
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Minimum 600.000 át keres az összes főiskolás osztalytarsam

Érdekes, az én ex-főiskolai osztálytársaim nem... max aki bankfiók-vezető lett.

És ha a nagyfia után fizet gyerektartást? Ha lesz még 8 gyereke, akkor mind a 9 után kell neki.

2021. nov. 24. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!