Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Létezik olyan, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy egy gyermek nem sérül amiatt hogy a szülei elválnak?

Figyelt kérdés
2021. nov. 24. 02:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
70%

Nem létezik.

Legfeljebb olyan, hogy kevésbé sérül, mintha együtt maradnának és gyilkolnák egymást.

2021. nov. 24. 02:28
 2/19 anonim ***** válasza:
81%
Én nem sérültem. De az én apám egy szar volt.
2021. nov. 24. 02:54
 3/19 anonim ***** válasza:
85%
Én sem sérültem. Attól sérültem, hogy nem váltak időben, hanem 5 évig ölték egymást előtte még... Apám egy sz*rházi volt, régóta tudtam, hogy nincs szükség rá az életemben. Főleg azután, hogy elkezdte anyukám ellen a bosszúhadjáratát és nekem kellett leállítanom. Pedig ő baszta szét a házasságot. Féreg.
2021. nov. 24. 03:21
 4/19 anonim ***** válasza:
47%
Mindenképpen sérül vagy előtte, vagy utána ha másért nem az odavezető okok miatt. A többi mese.
2021. nov. 24. 04:50
 5/19 tgt ***** válasza:
77%
Létezik. Ha apa és anya nem utálják egymást, nem hangolják a gyereket a másik ellen, hanem szülőpárként a válás után is együtt tudnak működni a gyerek érdekében.
2021. nov. 24. 05:38
 6/19 anonim ***** válasza:
74%

A válási statisztikákbol ítélve már az előző generácio sem kapott normális családi mintát.

És a mostani se fog tudni ógy egészséges párkapcaolatokat kialakitani.

2021. nov. 24. 06:24
 7/19 anonim ***** válasza:
52%
A gyermek a rossz családi kapcsolatban sérül. Tehát sokszor azért, mert nem válnak el. Önmagában a válás semmit sem jelent. Nekem a férjem külföldre költözött amikor a lányom másfél éves volt, távkapcsolatban éltünk. A lányom négy volt amikor váltunk, észre sem vette, hogy bármi változott, az apja ugyanolyan ritkán jött haza. Annyiban jobb is lett a helyzet, hogy elgondolkodott azon hogy elveszítheti a gyerekét is, ahogy engem is, úgyhogy elkezdett jobb apa lenni, amennyiben ez ilyen messziről lehetséges. Addig szrt a gyerek fejére nagy ívben.
2021. nov. 24. 06:29
 8/19 anonim ***** válasza:
86%

Nem, mi azért sérültünk, mert 23 és 19 évig éltünk a szarviharban.

Ahhoz hogy anyu otthagyja aput (aki egy agresszív hímsoviniszta gyökér) az kellett, hogy legyen egy kis spórolt pénzünk, (az albi kauciójára) és legyünk abban a helyzetben hogy egyikünk elmenjen dolgozni.

El akart válni anya, korábban többször is, de nem tudott hova menni meg miből. Még ha tudott is volna pl munkásszállóra menni, minket nem tudott volna vinni magával, de apuval hagyni sem akart minket.

A vicc az, hogy ezt most én indítottam el, amikor csak hárman voltunk otthon és elkezdünk beszélgetni. Anya később azt mondta, hogy ha akkor és ott nem kezdem el összegezni, hogy mi lesz velünk és hogyan lesz és satöbbi, még mindig nem lett volna vége az egésznek.

2021. nov. 24. 07:10
 9/19 anonim ***** válasza:
86%

Hát, én a válásban sérültem. Mindig is apás voltam, anyával sosem találtam a közös hangot. Mégis vele kellett mennem, vele kellett élnem, amikor apa mellett voltam boldog. Később lett jobb, amikor már mehettem, ahova akartam, csak akkor meg már mindkét szülő zsarolt érzelmileg, hogy nem vagyok náluk eleget, szóval barátokkal meg kb. semmi időt nem tudtam tölteni.

Nyilván, ha az apámat ritkán láttam volna, vagy egy verte volna anyámat meg engem, vagy csak állandóan veszekedtek volna, akkor megkönnyebbülés lett volna, ha szétmennek. Így nem.

Okosan váljatok, ne marakodjatok sem a gyereken, sem a gyerek mellett, és ha a gyerek mindkettőtöket szereti, (meg persze mindkét szülő is normálisan bánik a gyerekkel) akkor ne csak kéthetente egy hétvégén láthassa a másik szülőt.

2021. nov. 24. 07:43
 10/19 anonim ***** válasza:
77%

Én sem sérültem.

Én boldog voltam hogy elváltak

Azóta remek a kapcsolatom a szüleimmel.

29/N

2021. nov. 24. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!