Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyermekelhelyezés, ellennevelés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermekelhelyezés, ellennevelés?

Figyelt kérdés

A kérdésemet az szülte, hogy észrevettem ismerősöknél és online felületeken is, hogy szakítás, válás után, gyakorlatilag teljesen alap 90%ban, hogy az anyuka szinte terror szinten neveli a gyerekét az apa ellen, korlátozza a láthatást, akadályozza az apa és a gyermek kapcsolattartását, pl kiveszik a gyerek kezéből és kinyomják a vonalat ha apával beszélnek.

Sőt nem egy esetet ismerek, ahol az apa csak úgy tudja elhozni a gyermekét láthatásra, hogy minden alkalommal kihívja a rendőrséget, akik bemennek anyukához, majd kihozzák a gyereket.

És jól szituált emberekről beszélünk.

És számomra az a leg megdöbbentőbb, hogy a magyar bíróságok ezekre megrántják a vállukat, hogy ez van és kész...és ezt nem értem, hogyan történhet ez meg?

Hogyan fajulhat el ez ilyen szintre, hogy a nők azt csinálnak ebben az ügyben amit csak akarnak?

És miért nem érdekli a bíróságot, vagy a rendőrséget, hogy az ilyen emberek kisgyerekre károsak? Miért nem veszik figyelembe az ilyesmiket elhelyezési perekben semmilyen szinten?

2021. nov. 17. 21:04
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ez borzalmas 10es.

De a itt most olyan apákról van szó, akik szerették a feleségüket, a gyermeküket és mégis megpróbálják elszakítani őket a gyereküktől csak azért, mert a feleségük másik férfit választott.

Ezért miért lenne hibás az apa?

És miért kell bűnhődnie a nő döntése miatt a gyereknek és apának az anya családszétszakító önző döntése miatt?

2021. nov. 19. 20:29
 12/13 anonim ***** válasza:
10-es vagyok. Nálunk például az apuka simán elperelhette volna a gyerekeket tőlem, meg sem próbálta. Ebből kiindulva egyetlen apának sem kell tétlenül végignézni, ahogy az anya elszakítja a gyerekétől...
2021. nov. 20. 11:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Nálunk a helyzet annyiban hasonló, hogy apukának én vagyok az új felesége. Az exével évek óta nincsenek együtt, mivel a nő elhagyta őt, amikor a gyerek 2 éves sem volt, mondván, hogy nem szerelmes belé. Én elfogadtam a párom a gyerekével együtt, viszont az ex amióta megtudta, hogy apukának új párja lett, folyamatosan próbál keresztbe tenni. A gyerek 10 éves éves múlt, korábban elmesélte nekünk, hogy fél az anyjától, nem szeret otthon lenni stb., de anyuka meg terrorizálja, nem jöhet az apjához. Ő meg egyelőre azt csinálja és úgy viselkedik még, amit/ahogy az anyja mond/csinál.
2022. júl. 22. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!