Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekelhelyezés, ellennevelés?
A kérdésemet az szülte, hogy észrevettem ismerősöknél és online felületeken is, hogy szakítás, válás után, gyakorlatilag teljesen alap 90%ban, hogy az anyuka szinte terror szinten neveli a gyerekét az apa ellen, korlátozza a láthatást, akadályozza az apa és a gyermek kapcsolattartását, pl kiveszik a gyerek kezéből és kinyomják a vonalat ha apával beszélnek.
Sőt nem egy esetet ismerek, ahol az apa csak úgy tudja elhozni a gyermekét láthatásra, hogy minden alkalommal kihívja a rendőrséget, akik bemennek anyukához, majd kihozzák a gyereket.
És jól szituált emberekről beszélünk.
És számomra az a leg megdöbbentőbb, hogy a magyar bíróságok ezekre megrántják a vállukat, hogy ez van és kész...és ezt nem értem, hogyan történhet ez meg?
Hogyan fajulhat el ez ilyen szintre, hogy a nők azt csinálnak ebben az ügyben amit csak akarnak?
És miért nem érdekli a bíróságot, vagy a rendőrséget, hogy az ilyen emberek kisgyerekre károsak? Miért nem veszik figyelembe az ilyesmiket elhelyezési perekben semmilyen szinten?
Lehet, hogy ez fura 3as, de úgy látszik igen.
A környezetemben és a munkatársaim közt tényleg ez van, ezért tettem fel a kérdést, mert ezt látom, hogy adott az apuka, akinek az egész élete a gyerekéről meg a családjáról szólt, most meg tűzzel vassal próbálják kiírni a saját gyereke életéből, amihez a hatóság asszisztál.
És nem értem miért nincsen szinte semmilyen joga és érdek érvényesítő lehetősége az apáknak egy anyához képest? Vagy ha élni akar vele, akkor miért sza rja le a hatóság?
5ös.
2 konkrét estben amit ismerek a nő nem bosszút akar állni, hanem úgy van vele, hogy megcsalta a férjét, majd lebukott és lelépett.
És mivel a szeretője gyerekkel együtt felvállalta őt, úgy van vele, hogy a a szerető is férfi ezért ő most már a gyermek apja.
Viszont a szeretőt zavarja, hogy a gyerek miatt az apa nem hajlandó eltűnni a képből, folyamatosan beszélni szeretne a gyerekkel és találkozni akar vele.
Ezért tűzzel vassal próbálják lekoptatni az apát és nem érdekli őket az, hogy ez milyen hatással van a gyerekre. Egy a lényeg nekik, hogy kikerüljön a képből az apa, amire egyik apánál sincsen esély sem, mert nem hajlandóak lemondani a gyerekükről, sőt kizárólagos felügyeleti jogért perelnek.
Mindeközben az asszonysutyorgóban:
"#ANOMIM sziasztok van lenne egy kérdésem apukával szét mentünk úgy hogy 5 hónapos pocaklakom van viszont a nevét szeretném ha fel venné nem vagyunk házasok így muszaly lesz bíróság által viszont ki dobta a kis könyvem és orvosi papírokat amikor szét mentünk én jelenleg anyánál lakom és manó is ide fog születni ma azt kaptam üzenetben hogy úgy merjem be adni a bíróságra hogy el veszi az ő anyukája a gyerekemet és iszonyatosan félek természetesen mindene megvan és a körülmény is meg felelő szerintetek tényleg el tudják venni tőlem? Semmilyen káros szenvedélyem nincs köszönöm a válaszokat előre is . Segítsetek hogy működik ez ."
🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!