Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arktika kérdése:
Ki tudnám dobni a barátnőmet a lakásomból? (A gond hogy Van 2 közös gyermekünk)
Figyelt kérdés
Már 3 éve együtt élünk de nagyon elegem lett ebből a kapcsiból. mosogatni is lusta, egészségtelen sz@rokat eszik/iszik, Ráadásul az 1és 2 éves fiainkat sem úgy gondozza ahogy kellene, mindenféle fölösleges édességet, meg vackokra szórja a megtakaritott pénzt. A közös kocsinkat is folyton összetöri. Már egy másik nő szeretne megismerni engem, de igy h ő itt van nem lehet. a párom ki tudom hajintani a házamól és A gyerekeket meg tudnám tartani valahogy hivatalos úton megoldható ez?2021. nov. 14. 19:30
11/20 anonim válasza:
Kamu vagy, abból is az ócska fajta...
12/20 anonim válasza:
10 Jól van incel. Álmodozz csak egy nő megalázásáról. Más úgyse jut neked.
13/20 anonim válasza:
Ha nek a felséged, akkor hivatalosan csak az övé a gyerekek, azt hiszem. Bár ebben nem vagyok biztos,lehet hülyeséget írtam.
Kidobnál 2 kisgyereket egy nő miatt?
Gondolkozni kellett volna mondjuk, nem 3 év alatt2 gyereket csinálni olyannal akit nem is szeretsz.
14/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok incel ,csak szemétségnek tartom ,hogy a nők minden áron házasodni akarnak meg közös lakást, kocsit, stb, mert így bebiztosítják magukat arra az esetre ha egyszer megunnák a férjüket, vagy az akarna elválni tőlük. Inkább az állami intézeteket kellene egy élhetőbb normálisabb közösségekké átalakítani a gyerekek számára, pl nem összezárva lennének egy teremben, hanem vidéken egy állatokkal teli önellátó farmgazdaságot müködtetni velük,minimális anyagi támogatással ,azt ennék amit megtermelnek, így nem válnának drogosokká, hajléktalanokká.
2021. nov. 14. 21:04
15/20 anonim válasza:
Szerinted ki a fenének fogsz kelleni két kisgyerekkel?
16/20 A kérdező kommentje:
Az igazi nők a gyerekes apukákra buknak
2021. nov. 14. 22:16
17/20 anonim válasza:
Leállhatsz... Ennyi elég lesz, kamugéza....
19/20 anonim válasza:
#14, akkor a kérdés sztornó?
Idióta vagy, ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!