Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nők akiket elhagyott a férjük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akiket elhagyott a férjük egy fiatalabb lányért,ti hogyan éltètek túl?

Figyelt kérdés
6 évig voltunk egy pár ő volt az első férfi az életemben. Én 19 voltam ő 26 amikor megismerkedtünk.Nagyon szerettük egymást legalábbis azt hittem ő is engem.4 évig csak jártunk az alatt nemtudtam milyen ember is ő valójában,hogy szerencsejáték függő és a fizetését túlnyomó részt eljátsza, és drogozik.Sajnos az iskola és a munka mellett csak hétvégente voltunk együtt és nemtudtam tényleg.Sok probléma volt köztünk nagyon indulatos volt olykor és érzelmileg fájdalmat okozott nekem,de anyira butus voltam,hogy nem volt erőm faképnél hagyni őt.Aztán teherbe estem és ő ígért nekem minden szépet,hogy megváltozik stb.en hittem neki hozzá költöztem.De valahogy egyre lejjebb csúszott kirúgták a munkahelyéről rájöttem,hogy drogozik.Visza költöztem a szüleimhez mert ez a helyzet tarthatatlan volt azt mondtam neki ha megváltozik valóban majd akkor újra kezdjük.A babát megszülem a szüleimnél laktam járt látogatóba és külföldre elment dolgozni megbeszéltük,hogy meggyújt egy bizonyos pénz összeget és veszünk egy közös lakást.De minden munkahelyéről kirúgták a másfél év alatt vagy 8 helyen dolgozott 3 különböző országban és én eltávolodtam tőle, ő pedig össze melegedett egy 16eves kislánnyal.Azt modmta ha nem adok neki figyelmet elfog hagyni és vele lesz.. Aztán rájöttem hogy megcsalt vele végleg megszakítottam vele a kapcsolatot a lányunkról sem érdeklődött hónapokon keresztül és most vele van .. kövezzetek meg de még mindig fáj hogy mást szeret és nem volt neki fontos a családja anyira hogy úgy viselkedjen mint egy rendes férfi és apa.Még mindig szeretem.Mit tegyek hogy elfelejtsem?

2021. okt. 25. 19:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
34%

Hát ne haragudj, kérdező, de te sem a legélesebb kés vagy a fiókban.

Nem tudsz normálisan védekezni, hogy teherbe ne ess, szóval gyereket vállalsz 23-25 évesen egy pasinak, akivel még nem is éltél együtt...

2021. okt. 29. 20:16
 12/13 anonim ***** válasza:
52%

11-nek ment a pacai.

hát ja, nem kell félned attól, h. tiszteletbeli mensa-tagnak választanak.

ez meg most a női hiúságodnak fáj, 2 okból is.

1. dobott téged.

2. a csaj fiatalabb nálad.

jó lenne, ha felnőnél az élethez.

én csak a kislányodat sajnálom.

van egy suttyó faterja, meg egy ostoba anyja.

a kicsivel kéne törődnöd, apa nélkül nő fel, normális család nélkül.

de nem, te kiírsz a gyakorira egy kérdést, mert most az a fontosabb, h. egy 16 évest dug az exed.

2021. okt. 30. 23:42
 13/13 anonim ***** válasza:
52%
jav. ment a pacsi
2021. okt. 30. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!