Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondtátok meg a férjeteknek, hogy válni akartok? Mit szólt?
Figyelt kérdés
15 éve vagyunk együtt, van 2 gyönyörű kisgyerekünk. A férjem mindig is az a “megmondós” ember volt. De mostmár nagyon sok. Beképzelt lett, mindenről megvan a véleménye, persze a másé nem számít, teljesen el vagyok nyomva. Beszéltem is Vele erről, persze semmi nem változott. Tervezi a jövőnket, hogy lesz majd egy szép házunk, meg hova fogunk utazni, de én ezt már nem akarom egyáltalán, betelt a pohár. Nagyon össze fog törni, ha elhagyom, félek is elmondani. Ti hogy csinálnátok? Persze az lesz az első mondata, hogy biztos van valakim… Nem akarom megbántani2021. szept. 18. 08:23
11/20 anonim válasza:
8
Hát, nem fogsz szépen válni! Tekintve, hogy pont ez a válás oka...
12/20 anonim válasza:
Én megmondtam, azt hitte, csak kamuzok. Aztán beadtam a válókeresetet, megjött neki a hivatalos levél, akkor már megértette, és ment minden a maga útján.
13/20 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Neked is hasonló típusú volt a férjed? Hogyan reagált mikor világossá vált számára, hogy tényleg vége?
2021. szept. 18. 13:49
14/20 anonim válasza:
Lehet, hogy most rossz lesz egy ideig, de ha vársz még több ideig lesz rossz.Gyereknek is az jobb, ha minél előbb váltok.
15/20 A kérdező kommentje:
Még erőt kell gyűjtenem. Egy világ fog összeomlani benne.
2021. szept. 19. 11:52
16/20 anonim válasza:
Válás helyett , azon nem gondolkodtál, hogy esetleg hogyan lehetne megmenteni a házasságodat ?
Miben kellene szerinted megváltozni a férjednek, hogy megfeleljen neked mint férj?
Mi a legsúlyosabb okod és indokod ami miatt azt kezdted fontolgatni, hogy válni szeretnél ?
17/20 anonim válasza:
Nem az én férjemről írsz.? Nálunk mindig ugy van hogy dönt közöl és kész. Hogy én mit szeretnék és mit nem az nem érdekli. Ha eltér a véleményem akkor 3 napig üldöz az ő véleményével. Ott élünk ahol ő akar oda megyünk ahova ő akarja. Ja és mindenki hülye. Gyűlöli a tanárokat, bugyutáknak tartja a bölcsészeket, szakmunkások fogyatékosok egyértelműen.Félnek tőle a munkahelyén, mert 3 emberrel dolgozik együtt de már mindegyiket megfenyegette hogy beleveri a fejét az íróasztalba, gondolom nem értettek vele egyet. Hogyan válok majd el? Várok. Hátha megunja hogy nincs szex és talál valaki mást akinek ledughatja a torkán a véleményét. Mert arra sajnos várhatok hogy majd én találok valakit magamnak, ilyen helyzetben.
18/20 anonim válasza:
17
Miért? Miett vagy benne egy ilyen helyzetben? Az ilyen az instant kuka... egyebként nem fog elválni. Szeretoje meg már van, kaját kap otthon - miért menne?
20/20 anonim válasza:
Már bocs de neked jó ha ebben vagy benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!