Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok,nők!Mondtátok már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok,nők!Mondtátok már a pasitoknak férjeteknek hogy kilesz herélve ha megcsal?

Figyelt kérdés

Tegnap mondtam a pasimnak először hogy kivágom neki ha megcsal egy másik lánnyal.Hogy soha többé ne csinálja utána senkivel.

Nővéremtől halottam ezt ő is mondta a férjének párszor, együtt is vannak, a férje sem csalta meg azóta sem,lehet nem meri.

2020. nov. 7. 17:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
73%
Kicsit primitívek vagytok. Lehet nem fognak megcsalni titeket, de cserébe majd jól otthagynak. És ezt nőként írom. Egy kapcsolatban két egyenlő fél van, ha te ilyen ledegradálóan viselkedsz a pasiddal, szerinted milyen gyorsasággal fog otthagyni, és keresni egy jó lelkű, intelligens lányt? Segítek, észre se veszed.
2020. nov. 7. 17:43
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vagyok benne, hogy a nővéred nem azért nem csalta meg a férje, mert fél, hogy ki fogja herélni, hanem talán szereti és nem vágyik másra.

F

2020. nov. 7. 17:46
 3/14 anonim ***** válasza:
72%

Sosem mondtam neki. Nem is fogom. Nem alacsonyodom le ilyne szintre. Nyilván ő is tudja, hogy nem tolerálom a megcsalást. Mi megbeszéltük, ha bármi gond adódik kommunikálunk róla. A férjemet csalta meg az exe, ő is tudja miylen érzés ez, tehát nem hinném hogy azt szeretné, én is átéljek hasonlót. Egyenlőek vagyunk a kapcsolatban, tehát nem teszünk ilyen degradláló megjegyzéseket.

Plusz ez nem tántorítja el a megcsalástól, aki csalni akar csalni fog. Sőt, egy ilyen megjegyzés után azon se csodálkoznék ha már keresné a megfelelő jelöltet.

2020. nov. 7. 17:48
 4/14 anonim ***** válasza:
72%
Te hány éves vagy? A megcsalás nem a fenyegetésen múlik, döntés kérdése. Ha valaki szeret téged, jöhet bármilyen kísértés, tudni fog nemet mondani.
2020. nov. 7. 17:49
 5/14 anonim ***** válasza:
67%
Sose mondanék ilyet senkinek. Tudja, ha bánt vagy becsap, akkor vége. Én se tenném vele soha!
2020. nov. 7. 17:52
 6/14 anonim ***** válasza:
90%

Férfi vagyok.

Ha "poénból" mondana ilyet a barátnőm akkor oké.

De ha full komolyan gondolja a kijelentését, akkor szakítanék rögtön. Nem azért mert megakarom csalni, hanem mert az ilyen elmebajos embertől jobb távolmaradni. Talán egyszer meg is ölne.

2020. nov. 7. 17:53
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de nem gondoltam komolyan. Azt viszont komolyan gondolom, hogy elhagynám minden esetben, nem érdekelne a magyarázata.

Ja, és ne "merjen" megcsalni, hanem döntse el, hogy nem fog és tartsa magát ehhez.

Szerencsére úgy érzem, hogy nagyon hűséges típusú férfival jöttem össze, remélem jól ismerem és nem fogok csalódni. :)

2020. nov. 7. 17:55
 8/14 anonim ***** válasza:
83%
Elég röhejesen hangzik. Meg az is röhejes, hogy valakinek ilyet kell mondani. A másik meg emiatt nem "meri" megcsalni. Gáz, ha ez egyáltalán felmerül.
2020. nov. 7. 18:03
 9/14 anonim ***** válasza:
46%
Nem mondták, de nagyon bejönnek az ilyen kemény nők, szóval nagyon tetszene, ha ilyet mondanának nekem!! 22/F
2020. nov. 7. 19:30
 10/14 anonim ***** válasza:
53%
A megcsalás nem szimpla döntés , ha nem a nevelés alapjait is tükrözi .
2020. nov. 7. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!