Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,nők!Mondtátok már a pasitoknak férjeteknek hogy kilesz herélve ha megcsal?
Tegnap mondtam a pasimnak először hogy kivágom neki ha megcsal egy másik lánnyal.Hogy soha többé ne csinálja utána senkivel.
Nővéremtől halottam ezt ő is mondta a férjének párszor, együtt is vannak, a férje sem csalta meg azóta sem,lehet nem meri.
Biztos vagyok benne, hogy a nővéred nem azért nem csalta meg a férje, mert fél, hogy ki fogja herélni, hanem talán szereti és nem vágyik másra.
F
Sosem mondtam neki. Nem is fogom. Nem alacsonyodom le ilyne szintre. Nyilván ő is tudja, hogy nem tolerálom a megcsalást. Mi megbeszéltük, ha bármi gond adódik kommunikálunk róla. A férjemet csalta meg az exe, ő is tudja miylen érzés ez, tehát nem hinném hogy azt szeretné, én is átéljek hasonlót. Egyenlőek vagyunk a kapcsolatban, tehát nem teszünk ilyen degradláló megjegyzéseket.
Plusz ez nem tántorítja el a megcsalástól, aki csalni akar csalni fog. Sőt, egy ilyen megjegyzés után azon se csodálkoznék ha már keresné a megfelelő jelöltet.
Férfi vagyok.
Ha "poénból" mondana ilyet a barátnőm akkor oké.
De ha full komolyan gondolja a kijelentését, akkor szakítanék rögtön. Nem azért mert megakarom csalni, hanem mert az ilyen elmebajos embertől jobb távolmaradni. Talán egyszer meg is ölne.
Igen, de nem gondoltam komolyan. Azt viszont komolyan gondolom, hogy elhagynám minden esetben, nem érdekelne a magyarázata.
Ja, és ne "merjen" megcsalni, hanem döntse el, hogy nem fog és tartsa magát ehhez.
Szerencsére úgy érzem, hogy nagyon hűséges típusú férfival jöttem össze, remélem jól ismerem és nem fogok csalódni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!