Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,nők!Mondtátok már a pasitoknak férjeteknek hogy kilesz herélve ha megcsal?
Tegnap mondtam a pasimnak először hogy kivágom neki ha megcsal egy másik lánnyal.Hogy soha többé ne csinálja utána senkivel.
Nővéremtől halottam ezt ő is mondta a férjének párszor, együtt is vannak, a férje sem csalta meg azóta sem,lehet nem meri.
Nem szokásom életveszélyes csonkítással fenyegetőzni. Erre egy okom van: ha komoly dolgokról (hűség) van szó, igazat mondok, és tartom magam az adott szavamhoz. Magyarul nem ígérek olyat, amit nem tartok be. (Nem vágnám le senki péniszét azért mert megcsalt. Egy pénisz levágása sokkal súlyosabb bűn mint a hűtlenség.) Amit megígérhetek, hogy a megcsalás után szakítás következik, és mindenkinek elmondom a dolgot. Ezt meg is teszem.
Szerintem óvodásokra jellemző olyannal fenyegetőzni, amit nem tenne meg az ember valójában.
Soha nem mondanék ilyet senkinek. Soha sem voltam olyan hogyha az enyém nem akkor a másé se legyen, pedig voltam vakon szerelmes. Sőt jobban belegondolva az első nagy szerelmemmel volt kb 2-3 hét szünet mikor ő mással volt, de akkor sem éreztem olyat hogy bántanám ezért. Újból összejöttünk, egy idő után szakítottunk. Ezután jöttem rá hogy ha ez után a szerelmi csalódás után fel tudok állni és másba beleszeretni ami megtörtént akkor más után is fel fogok tudni állni. Na elkanyarodtam. Azt akartam kihozni ebből, hogy ha nem akar valaki velem lenni vagy megcsalna biztos nagyon szarul esne, magam alatt lennék de ennyi.
A nővéred férje tuti hogy nem ezért nem csalta meg.
A csonkítás (még belegondolni is szörnyű) sokkal sokkal súlyosabb tett mint a megcsalás. A másodikból fel lehet lelkileg gyógyulni könnyen az elsőből életre szóló súlyos testi és lelki sérülést szenved. Nem is tudom ez hogy juthat az eszébe valakinek. Ez tényleg primitív és beteg. Az már csak bónusz hogy mehetsz a börtönbe.
Szerintem ezt gondold végig kérdező mielőtt mégegy fiúnak ezt mondanád.
De kár, hogy ilyen kevés a kiherélős csaj... :((( Ez olyan szomorú..
A kérdező és a kérdező nővérének pasija nagyon nagyon szerencsés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!