Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kidobtam 2 napja a páromat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kidobtam 2 napja a páromat, mert nem bírtam vele tovább. Elakarja vinni a lányunkat. Én persze nem akarom oda adni! Elveheti tőlem?

Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 10:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
39%

Eszem megáll, ugye nem azért dobtad ki, mert nem segít neked eleget otthon???

Könyörgöm, dolgozik, hogy legyen mit ennetek, egész nap otthon vered a*******, és hisztizel, hogy ha hazaér, akkor egyből vegyen át mindent? Tudod mit, akkor ne te neveld, egyedül, a pénze nélkül még nehezebb lesz. Ha csak ennyi a baj, ne szakítsd el az apjától a gyereket, próbálj meg KOMMUNIKÁLNI....

2010. aug. 31. 13:10
 12/19 anonim ***** válasza:
31%
Meg persze gondolom gyerektartást majd követelsz tőle..
2010. aug. 31. 13:13
 13/19 anonim ***** válasza:
11%
A gyereknek ugyanannyi joga van az apjához mint az anyjához és az nem számít, hogy házasok vagytok-e. Igen, elviheti, ha tudod, hogy hova viszi. Te is elviheted, ha megmondod neki, hogy hova. Ha erről nem tájékoztatjátok egymást, akkor jöhet a hatóság. Ha ez nem felel meg, kérheted a gyermek kizárólagos elhelyezését nálad, de ezt ő is megteheti.
2010. aug. 31. 13:36
 14/19 anonim ***** válasza:
60%

13:10-es.

Van gyereked? Tudod te mi a napi 24 órás elfoglaltság? Mert egy gyerek azzal jár. És az anya nem a micsodáját veri egész nap.

Rosszul vagyok a fajtádtól, akik szerint a gyereknevelés egy nagy semmi. Ha szerinted olyan baromi könnyű, akkor a munka után hazaérő apa nyugodtan kivehetné a részét belőle, nem? Elvégre semmit csinálni nem nagy kunszt...

2010. aug. 31. 13:36
 15/19 A kérdező kommentje:

Kedves 13:10.

A gyerek 7 hónapos kora óta vissza menetem dolgozni,mert nem volt elég amit a kedves párom keresett.Nem dolgozok minden nap ez igaz és csak 6 órát,addig anyu van a gyerekkel.Szerintem gyerek mellet ez pont elég.Ha nekem nem esik le a karika gyűrű a kezemről szerintem neki se esne le ha néha segítene nekem itthon.Nem nem kérnék gyerek tartást ha nem jönne hozzánk.Megoldom egyedül eddig így volt majdnem.Ha soha többet nem látnám nem kérnék egy forintot sem. Én nem akarok senkit se bántani a válaszai miatt:ismeretlenül nehéz igazságot tenni. Buta voltam,hogy egyáltalán kiírtam ide ezt a kérdést.Bízok magamban,hogy ezt is végig tudom csinálni.Azért köszi a válaszokat.

2010. aug. 31. 13:54
 16/19 anonim ***** válasza:
Szia, nálunk uez volt a szitu. Annyi difivel, hogy én a gyerek 3 hetes korában eljöttem tőle. Én odaadom neki 2 etetés között, most 4 hónapos a kicsi. Időközben kiderült hogy agyoncsalt. Azért sem volt otthon 100%-os. Nem azt mondom hogy a tiéd is valszeg, de sztem egy pasi akkor nem teljesít otthon, vagy nem szívesen törődik a családjával, ha neki sem jó a kapcsolat. Tökmind1 miért. Szerintem jól tetted hogy nélküle próbálod. DE: mondd el neki mi bánt, min kéne változtatni és add meg az esélyét hogy bizonyítson! Na az majd eldönt mindent. Én is megadtam, de egy percig nem kapart a családjáért. Kívánom hogy te ne így járj! Írj majd a fejleményekről! Üdv, egy sorstárs.......
2010. aug. 31. 14:38
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és nálunk is számítógép függőség volt... Viszont a gyerekét akarja, csak családként élni nem... rájött hogy nem alkalmas. Annak nagyon nem örülök, hogy rajtam próbálgatta magát.

Javaslom h kommunikálj vele, de szigorúan mondd el az elvárásaidat és tarts ki mellette mert csak úgy műkszik!

Szorítok!

Kérdésedre: a gyereket elviheti látogatni hetente 1x add oda. De hogy magával? Na azt ne!! Menj a gyámhatóságra és vetesd jegyzőkönyvbe hogy igényled a gyerek elhelyzését nálad. akkor már nem viheti el. Ügyvéd javasolta.

utolsó voltam.

2010. aug. 31. 14:42
 18/19 anonim ***** válasza:

Ha nem is kérsz gyerektartást a bíroságon kell tisztázni a láthatást és a felügyeletett. Mindenképp te lépj elöbb a bírosági panasznapon ad be a felügyeleti kérelmet.

Ha a kicsi 3 év alatt van mindenképp nálad marad, de amúgy is az anyukáknál marad a gyerek nagyrészt mert ők gondozák napi szinten.

2010. aug. 31. 20:17
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
Szamitanod kellett volna ilyen valaszokra,ugyhogy ez tanulsag :ilyen kerdest nem szabad itt feltenni mert rogton megjelennek az OKOSOK!!!!
2010. aug. 31. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!