Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás kisbabával megcsalások miatt? Volt így valaki? Meddig tűrtél, mikor mondtad hogy elég? Egyáltalán hogy tudtad meg?
Ezt miért kellene tűrni? A gyerek itt nem tényező, sőt ilyen kapcsolatban neked sem kellett volna vállalni..
Nem kell gondolkozni, ő társad sosem lesz, tovább kell lépni.
6: #7 Köszi a tippet, de őt ezek annyira felidegesítenék, hogy biztos én járnék rosszul.
#8 Sajnálom, hogy így alakult nálad. Nem nagyon tudok kihez menni, meg nem is szívesen hagynám itt neki a lakást, hogy majd ide hozzon mindenféle jött mentet. Pont ezért nem adom be a válást, hogy ne veszekedjünk, higgye csak azt, hogy minden oké, nem tudok semmiről. A gyerek miatt nem akarok feszültséget, ő ne érezzen ebből semmit. Évekig meg úgy sem lesz ez a helyzet, mert elég szerelmes a nő, és nagyon féltékeny rám az üzenetek alapján, így szerintem hamarosan lépni fognak. Én meg kivárom.
Jól tetted, hogy nem fogadtad vissza. Szerintem nálunk is hasonlóan fog alakulni, elmegy aztán pár hónap múlva, vissza akarja majd könyörögni magát. Nem akarom kifejteni, hogy miért gondolom így, de az a lényeg, hogy az a nő nagyon rossz választás, és nagyon megfogja bánni, csak akkor már késő lesz, és akkor én leszek hasonlóan, mint nálatok a "rossz" aki nem képes megbocsátani és eldobja a családját. A te exed is hasonló mentalitású lehet mint a férjem, hogy mindig a másikat hibáztatja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!