Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan tovább?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább?...

Figyelt kérdés

A feleségem 6 hónapja elhagyott. Ez feldogozható...de elvitte a kislányunkat is amit nem tudok feldolgozni. Megfogta és elvitte. Én azóta csak nézek magam elé mint egy zombi. Ő volt a mindenem és én is gondoskodtam róla. Együtt mentünk mindenhova, munkán és ovin kívül velem volt minden pillanatában.

Azóta az exem odaköltözött a palijához és kijelentette, hogy nincsen már közöm a gyerekemhez, mert új apja van. Természetesen a címet nem adta meg elrejtette előlem 2 hónapra, végül a rendőrség bevonásával tudtam őt elhozni magamhoz pár napra. Azóta 2-3 hetente itt van velem, olyankor minden a régi, de ha hétközben felhívom telefonon, akkor gyakran előfordul, hogy mivel a kislányom alig várja, hogy hívjam felkapja a telefont, erre az új pali elveszi tőle, belekiabálja, hogy-a kú rva anyádat!-és kinyomják.

Kérdeztem az exemet is hogy szerinte normális, hogy így beszélnek egy kislány előtt? De nem érdekli, sőt ha nem vagyok hajlandó teljesen lemondani a gyerekemről, akkor el fogják töretni minden végtagomat.

A gyámügyön kezdtem, ahol annyit mondtak, hogy hiába valósul meg a láthatás korlátozása, az ellennevelés, a kapcsolattartás nehezítése és a kiskorú veszélyeztetése, amíg nincsen gyermek elhelyezési perben döntés, addig őket nem érdekli ez a dolog.

a gyermekvédelem nagy dírrel durral egy bizottság előtt meghallgatott, majd szintén azt mondták, hogy szomorú-szomorú, de amíg nincsen elhelyezési perben döntés, addig ez van és a legmeglepőbb amit mondtak, hogy fogadjam el....nem normális társaság.

Voltam 2 ügyvédnél is, de csak hümmögtek ott, hogy hát így meg úgy bonyolult ügy, ilyenek meg nekem nem kellenek. Harmadikra találtam egy olyat, aki felfogta, hogy mennyire beteg és gyerekre ártalmas ami folyik itt és konkrétan megmondta, hogy ki fogja véreztetni őket ezért.

Ez meg oké, de én meg itt ülök a szép nagy lakásomban, időnként bemegyek sírni a kislányom szobájába arra gondolva, hogy most egy lepratelepen laknak 3an 1 szobába, üvöltözve. Gyakran elmeséli nekem hogy egész éjszaka nem alszik amikor veszekednek miattam, vagy büntetést kap ha beszél rólam. Egy kiegyensúlyozott boldog életből került egy ekkora trébe,ami miatt megszakad a szívem.

2021. szept. 5. 17:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Utolsó akkor sem, ha a kerdezoza hívás elején bemondja, hogy rögzítésre kerül (mint az ügyfélszolgálatos hívásoknál)? Mert szerintem ezek akkor se tudnának normálisan kommunikálni, sőt lehet még jobban szemétkernének, de lehet, hogy ez esetben legalább felhasználható lenne a bíróságon!?
2021. szept. 20. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!