Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan tovább?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább?...

Figyelt kérdés

A feleségem 6 hónapja elhagyott. Ez feldogozható...de elvitte a kislányunkat is amit nem tudok feldolgozni. Megfogta és elvitte. Én azóta csak nézek magam elé mint egy zombi. Ő volt a mindenem és én is gondoskodtam róla. Együtt mentünk mindenhova, munkán és ovin kívül velem volt minden pillanatában.

Azóta az exem odaköltözött a palijához és kijelentette, hogy nincsen már közöm a gyerekemhez, mert új apja van. Természetesen a címet nem adta meg elrejtette előlem 2 hónapra, végül a rendőrség bevonásával tudtam őt elhozni magamhoz pár napra. Azóta 2-3 hetente itt van velem, olyankor minden a régi, de ha hétközben felhívom telefonon, akkor gyakran előfordul, hogy mivel a kislányom alig várja, hogy hívjam felkapja a telefont, erre az új pali elveszi tőle, belekiabálja, hogy-a kú rva anyádat!-és kinyomják.

Kérdeztem az exemet is hogy szerinte normális, hogy így beszélnek egy kislány előtt? De nem érdekli, sőt ha nem vagyok hajlandó teljesen lemondani a gyerekemről, akkor el fogják töretni minden végtagomat.

A gyámügyön kezdtem, ahol annyit mondtak, hogy hiába valósul meg a láthatás korlátozása, az ellennevelés, a kapcsolattartás nehezítése és a kiskorú veszélyeztetése, amíg nincsen gyermek elhelyezési perben döntés, addig őket nem érdekli ez a dolog.

a gyermekvédelem nagy dírrel durral egy bizottság előtt meghallgatott, majd szintén azt mondták, hogy szomorú-szomorú, de amíg nincsen elhelyezési perben döntés, addig ez van és a legmeglepőbb amit mondtak, hogy fogadjam el....nem normális társaság.

Voltam 2 ügyvédnél is, de csak hümmögtek ott, hogy hát így meg úgy bonyolult ügy, ilyenek meg nekem nem kellenek. Harmadikra találtam egy olyat, aki felfogta, hogy mennyire beteg és gyerekre ártalmas ami folyik itt és konkrétan megmondta, hogy ki fogja véreztetni őket ezért.

Ez meg oké, de én meg itt ülök a szép nagy lakásomban, időnként bemegyek sírni a kislányom szobájába arra gondolva, hogy most egy lepratelepen laknak 3an 1 szobába, üvöltözve. Gyakran elmeséli nekem hogy egész éjszaka nem alszik amikor veszekednek miattam, vagy büntetést kap ha beszél rólam. Egy kiegyensúlyozott boldog életből került egy ekkora trébe,ami miatt megszakad a szívem.

2021. szept. 5. 17:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

Tudom, hogy ez nem fog megnyugtatni, de gondolj bele, hohy akinek eddig nem kellett a lánya (te voltál vele mindig), annak most sem kell. Egyelőre erőfitogtatás megy meg anyai 'büszkeség', nehogymár ő hagyja el a lányát, de szép lassan nálad lesz a gyerek. Garantálom, hogy az 'új apa' a háta közepére sem kívánja a gyereket, főleg nem egy szobában és most megy a meccs, hogy rávegye anyukát, hogy nálad legyen a gyerek.

Előbb utóbb nálad lesz a gyerek, de addig se add fel, hívogasd őket és harcolj, mert így hamarabb fogják feladni, nem mellesleg ezzel azt éred el, hogy az új pasinak minél hamarabb elege legyen ebből a helyzetből és ultimátumot adjon, vagy a gyerek vagy ő.

2021. szept. 5. 17:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt a kérdést és válaszokat csak olvastam:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas..

Bár úgy látom mintha már minden lehetséges jogi utat bejártál volna és sajnálom,de nem vagyok kompetens, hogy megállapítsam az itteni információk valósságát, de az ottani válaszok szerint elhelyezésig egyenlőek a jogaitok, tehát nincs ilyen, hogy az anyánál kell lenni és létezik valami gyorsított eljárás is ilyen esetben!

Remélem ez a harmadik ügyvéd tényleg komolyan veszi a problémát és mihamarabb megoldódik! Te pedig ne ess szét mert a kislányodnak szüksége lesz egy biztos erős háttérre!

2021. szept. 5. 17:39
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Minden beszelgetest, uzenetet rogzits, soha egy rossz szavad se legyen. Egyszer mikor eljon az ideje hidd el, jo lesz hogy vannak bizonyitekaid arra hogy rossz korulmenyek kozott elnek, arra hogy uvoltoznek, arra hogy hogy beszelnek, arra hogy fenyegetnek stb stb stb.
2021. szept. 5. 17:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazt tudom mondani, mint az egyes. Esetleg próbáld meg magad azzal elfoglalni, hogy minél több bizonyítékot gyűjtesz és rendszerezel, ami bizonyítja, hogy konkrétan te nevelted a gyereket, és veled volt. Mást sajnos nem tudsz tenni, de igen, hívogasd őket, harcolj, előbb-utóbb vége lesz. És valahányszor a kislánnyal vagy, tegyél meg mindent azért, hogy érezze, hogy szereted, és küzdesz érte.
2021. szept. 5. 17:42
 5/11 A kérdező kommentje:

4es.

A gyermekvédelmi meghallgatáson jelen volt a kislányom 2 óvónője is, akik tátott szájjal hallgatták a fejleményeket, de elmondták, hogy igen apuka hozta minden reggel a gyereket és ő jött érte.

Az előadó mégis úgy döntött, hogy le szarja ezt és nem kezdeményezi a perig, hogy kiemelje a kislányomat ebből.

És igen.

Unalmas estéimen mentem az sms eket amikben halálosan megfenyegetnek, és mentem a diktafonra rögzített beszélgetéseket amikben szintén. Amúgy szerettem volna lejátszani ezeket a meghallgatáson, de nem engedték.

De ezek alatt a hetek-hónapok alatt a kislányom lelke rongálódik, sérül, látom.

Jelenleg ott tartunk, hogy amikor érte megyek, vagy visszaviszem, akkor nem mer már puszit adni, mert, hogy-Ha anya meglátja akkor mérges lesz.-

Megtanulta a megalkuvást.

És miután eljöttünk utána mondja, hogy apa állj meg a kocsival és akkor szétpuszilgat meg ölelget, hogy végre együtt vagyunk.

2021. szept. 5. 17:55
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen megértem, amit mondasz, és borzasztó, és a magyar gyermekvédelem egy ritkanagy hányadék sajnos. De nem nagyon tudsz mást tenni. Maximum, amit megpróbálhatsz, hogy elmész minél több hivatalba verni az asztalt, hátha egyszer ott is megunnak téged, és inkább foglalkoznak veled, csak hagyd békén őket.
2021. szept. 5. 18:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hat én ezért nem válok el hanem elturok mindent.
2021. szept. 5. 19:06
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Olvass a sorok közt, amit a gyám, és az ifjuvédelem "mondott"

Nincs még gyermekelhelyezés. Tehát JOGILAG 50-50% tied a gyerek. Nincs láthatás meghatározva, gyerektartás, GYERMEKELHELYEZÉS, felügyeleti jog!!! Az pedig sehol nincs leirva, hogy különköltözésnél anyucié a gyerek. Ha pl. te nem viszed vissza a gyereket, senki nem szólhat. 😉

2021. szept. 16. 07:45
 9/11 A kérdező kommentje:

8.

Ezzel tisztában vagyok.

De mire megyek azzal, hogy elhozom, nem viszem vissza, majd másnap elviszem oviba, erre 10 órakor elhozza az anyja és elrejti 2 hétre?

Vagy volt olyan is, hogy anyuka "elrendelte" hogy mikorra vigyem vissza a gyereket, én pedig hiába emlékeztettem , hogy elfelejti az egyenlő felügyeleti jogot, kihívta rám a rendőrséget.

Kijöttek, igazoltattak, elmondtam nekik, hogy egyenlő felügyeleti joggal rendelkezünk, elnézést kértek és elmentek.

És ez többször megtörtént.

Viszont az ilyen esetek után úgymond dupla ellennevelést kap a gyerekem, úgy bele veri az anyja, hogy Apa nem vihet téged oviba, hanem Vasárnap 6 órára haza kell hozzon, hogy ezt mondja fél napon keresztül, amíg nem sikerül megnyugtatnom, hogy semmi baj, nyugi van.

Vagyis az exemnek nem probléma az, hogy felhasználja a gonosz játszmájához a gyermekünket és rongálja a lelkét.

Tőlem ez viszont távol áll.

Ha pedig belemennék ebbe a játszmába, hogy ki tudja előbb elrabolni az oviból a gyereket, ezt ki sínylené meg szerinted?

2021. szept. 16. 18:03
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

8as vagyok.

Ebben igazad van, ha ilyen gerinctelen patkányok, csak a gyereket szivatnák.

Van még egy ötletem. Mikor nálad a gyerek, vidd el pszihológushoz. Ne kórház, inkább magán. Ő beszélgessen el a gyerekkel, és állítson ki egy független szakvéleményt. Nyoma kell, hohy legyen a gyerekbe ami vele történik. Akkor már lesz egy "hivatalos" független szakvéleményed az ellennevelésről.

Hangfelvétellel semmire nem mész, nem fogadja el sem a bíróság, sem a rendőrség mint hivatalos bizonyítékot. Tapasztalatból mondom.

2021. szept. 18. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!