Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ha már a terhesség előtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már a terhesség előtt voltak gondok a kapcsoltban (megcsalás), elképzelhető, hogy szülés után rosszabb vagy épp jobb lesz a helyzet? Vezetett ez már valakinél váláshoz vagy épp a házasság javulásához?

Figyelt kérdés
2021. szept. 1. 11:15
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Miért volna naivitás? Ez az igazság.
2021. szept. 1. 15:02
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

"Talán nálunk más lesz, változik és javít a helyzeten"

te itt most direkt hülyíted a népet? Egész kapcsolatotok ideje alatt csalt. Eljegyzés előtt, eljegyzés után, házasság után, terhesen, gyerek után.

NEM, és NEM fog leállni, NEM fog megváltozni.

Jó nagy hülye vagy, hogy hozzámentél, de euzt már megmonduk 1000 kérdéssel ezelőtt, mikor még csak jegyesek voltatok.

2021. szept. 1. 15:07
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

"Talán nálunk más lesz, változik és javít a helyzeten"

Nem fog, ne aggódj. A mesében sem létezik, hogy egy ilyen férfi megváltozik. Ha megszületik a gyerek, ugyanúgy, sőt még annál jobban fog csalni téged.

2021. szept. 1. 15:38
 24/35 anonim ***** válasza:
86%
Lehet, hogy igazad van és tényleg nem válna el. Elvégre mi más kellene; mehet kalandozni, amikor kedve tartja, de ugyanakkor otthon várja a meleg kaja, kimosott ruha és ha este úgy kívájna, te.
2021. szept. 1. 15:43
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

Én még soha, egyetlen esetben sem hallottam olyanról, hogy egy rossz kapcsolatot rendbe tett volna egy gyerek.

Olyanról viszont nagyon is sokat, ahol ebből szenvedés lett.

És legjobban A GYEREK szenvedett!

EZT a sorsot szánod neki?

Mert magaddal azt csinálsz, amit akarsz, de vele?

2021. szept. 1. 16:30
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Drága, minimum 1 éve mondjuk, hogy mindig csalni fog, de te mindig teszel rá. Csak a gyerekedet sajnálom.
2021. szept. 1. 18:08
 27/35 anonim ***** válasza:
92%
Csakis jobb lehet a helyzet maradj vele élj boldogan. És tedd fel ezt a rohadt kérdést még napi kétszer ahogy az elmúlt időszakban. Idióta.
2021. szept. 1. 19:05
 28/35 anonim ***** válasza:
84%

Én sem értem, hogy miért teszed fel a sokadik kérdésedet pepitában.

Ha eddig nem zavart, hogy megcsalt, és ennek a tudatában vele maradtál és gyereket szülsz ebben a kapcsolatban, akkor gondolom, később sem fog zavarni, ha nem lesz hűséges.

Mit remélsz ezektől a kérdésektől?

2021. szept. 1. 19:58
 29/35 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Kérdező. Gondolkodni meg én fogok? 😆😆😆😆 Komolyra fordítva a szót: Úgy gondolom, hogy egyik kérdésed alatt kifejtettem hogy mit gondolok erről az agyrémről. Sok hatása nem volt, cserébe egyre agresszívebbé váltál. Úgyhogy a kérdéseidet ezekután automatikusan jelenteni fogom.

12: Nagyon sajnálom, ami történt! :((( Nagyon át tudom érezni ismerősödék helyzetét! :((( Kívánok nekik ezután csak jobbakat!

2021. szept. 2. 01:47
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, minden gondodat megoldja majd a baba érkezése! Ahogy az eljegyzés is megoldotta és a házasság is...oh wait.
2021. szept. 21. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!