Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitanátok emiatt?
Figyelt kérdés
Élettársam egy nap többször is fürdik de sosincs jó illata. Elviselhetetlenül bűzlik. Nem tudom együtt tudok-e élni ezzel, vagy más együtt tudna-e, ez ok a szakításra? Nem merem társaságba vinni se, nehogy engem szóljanak meg, hogy egy ilyennel élek együtt.2021. júl. 7. 10:16
1/11 anonim válasza:
Mindig ilyen volt, vagy csak az utóbbi napokban? Ha ez a szag új, érdemes kivizsgálni, mert valamilyen betegség lehet, ha mindig ilyen volt, hogy volt eddig gusztusod hozzá?
2/11 anonim válasza:
Eddig nem volt ilyen gond vele, csak most a hőségben...?
Én nem tudnék vele élni.
3/11 anonim válasza:
Hat ez elég undi :D és kiabrandito.
4/11 anonim válasza:
Igen. Nem tudnék egy ilyen ember mellett élni állandó hányingerben.
5/11 anonim válasza:
Elküldeném először orvoshoz, mert ha napi tisztálkodás ellenére is büdös, akkor valami betegsége van.
6/11 anonim válasza:
Orvosnál volt vele? Az ilyen szagok betegségekre is utalhatnak (cukorbetegség, pajzsmirigyprobléma, veseprobléma)!
7/11 anonim válasza:
Taplalkozasi zavar sok kave stb kicsapodhat a bőrön.
Helytelen furdes is okozhatja
Honaljstift hianya is
Bőrgomba is. Lábgomba is stb.
Ahol elcseszi a higieniat az javithato.
8/11 anonim válasza:
Azért nézd meg mit eszik, illetve iszik. Sokat számít.
9/11 anonim válasza:
Cigi, alkohol, kávé vagy belső szervi probléma.
Mindenképpen járjatok utána, mert ez a szag jelez valamit.
10/11 anonim válasza:
Sajnos szakítanék, mert számomra fontos a bőr illata, érzékeny az orrom minden szagra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!