Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok emiatt? Kezd elegem lenni belőle.
Elég paraszt.
Nekem olyan párom volt (amúgy ffi vagyok), aki nem engedett sportolni egyedül. Ha elakartam menni, sírvafakadt, hogy mekkora bunkó vagyok, és csak azért járok el sportolni, hogy ő rosszul érezze magát, hogy milyen kövér. A valóság az volt, hogy egy teljesen normális alkatú nő volt (165 cm, 60kg, S-es és XS-es ruhákat hordott) rajtam meg elég sok felesleg lett ami nagyrészét mellette szedtem fel. Amit most szakítás után kínkeservesen próbálok leadni.
Hogy mi ebből a tanulság? Olyan párod legyen aki nem baszogat és nem hátráltat.. Meg kell értetned vele, hogy támogasson, ne kioktasson és piszkáljon.
Én férfi vagyok, és nekem a 50kg körüli nők tetszettek világ életemben, semmi divatb*ziság meg konditerem mánis stb. Én eleve olyan nőket kerestem, aki gyárilag ilyenek, nem hízékonyak stb. Sosem csesztetnék egy lányt amiatt, hogy meghízhat, mit egyen, mit csináljon. Aki olyan alkat, az óriási kínok árán mondjuk lead 10kg-ot, de azt hosszútávon nem fogja tudni tartani.
A baj ott van, amikor "ha nincs ló, jó a szamár is" alapon választunk partnert, majd hamarosan rájövünk hogy nem is tetszik, elkezdjük a magunk kedvére formálni.
Szakítani,azért,mert nem esztek ugynúgy?
Amúgy halljátok magatokat?
Külön esztek és le van zárva a téma.Mit kell ezen fesztiválozni?Szerinted hány családban van cukorbeteg,egyéb anyagcserezavarral küszködő,vagy elhízott?
Most ezek mind szakítsonak,meg váljonak el?
Főztök külön,esztek külön.
Mindenki a magánakvaló kajákat eszi,oszt be van fejezve.
Ezt kell megbeszélni vele.
2# vagyok.
Ülj le vele szépen megbeszélni. Nem hiszem, hogy a szakításról kellene beszélni. Tudatosítsd benne, hogy egy pár vagytok, nem haverok. Támogatni kell egymást, nem baszogatni. Ha finoman jelzed neki, hogy te azt várod el, egy kapcsolattól, hogy igazi társ legyen, talán megérti, hogy ez odáig is fajulhat, hogy kirakod a szűrét.
55 kg felett nem nők vannak hanem bálnák...
Kemény a mai világ mert nekünk is felnőtt 30 as férfiként 65-70 kg-ot kell tartanunk magunkat vagy nem kapunk partnert. Basszus éhezni kell hozza..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!