Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan dobjam fel magam válás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dobjam fel magam válás után?

Figyelt kérdés
28 vagyok. A feleségem elhagyott egy kollégájáért, kiköltözött és együtt vannak. Szerintem még rendbehozhattuk volna a kapcsolatunk, de ő menni akart. Én teljesen összetörtem. A levertségem a fizikai állapotomra is igaz (túl sokat leadtam, nem igazán megy a munka, fáradt vagyok folyton stb.) Elvitte az eset az egyik legjobb barátomat is, aki inkább velük lóg, a többiek meg családosak/dolgoznak, nem érnek rám. Egyedül vagyok. Mit csinálhatnék, ami kiszakít a letargiából, de még erőm sincs felkelni?

2021. jún. 28. 15:26
 1/8 anonim ***** válasza:

Sokféle dolog van. Elsősorban a lakásból kéne kijutnod valahogyan. Ha nem akarsz kapcsolódni másokkal, a kirándulás beválhat. Mozogsz is, otthon se vagy, le is fáradsz, így nem kattog az agyad annyira.

Van még ezer dolog, amit csinálhatsz egyékbént. A lényeg, hogy tereld el a figyelmedet a válásról, amíg megnyugszol némileg. Ez sok idő, nem vitás, de idővel jobb lesz. Nekem is az lett.

Az én tapasztalatom: Hasonló csalódás után a kőkemény edzés jelentett kiutat. A teremben minden haragomat a súlyokba küldtem. Ha nem bírsz kimenni a lakásból, otthoni edzés is szóba jöhet.

2021. jún. 28. 15:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sport.
2021. jún. 28. 15:58
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Hajnalban menj futni.

Engem az öngyilkossagtól mentett meg a sport. Nagyon jó hatással van rám.

2021. jún. 28. 16:12
 4/8 anonim ***** válasza:
37%
Tinder, bármilyen társ/szexpartner kereső app. Nem a szex miatt, hanem hogy tudj kapcsolódni más nőkhöz, hogy beszélgess, csetelj, ez eltereli és ki is nyitja a figyelmed.
2021. jún. 28. 16:45
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha beszélgetni szeretnél írj privátban nyugodtan :)

31N

2021. jún. 28. 17:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Válás előtt is sportoltam, így természetes volt, hogy folytatom. Nagyon-nagyon szrból húzott ki a mozgás.
2021. jún. 28. 17:53
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Terheld le magad! Ahogy többen irták, a sport is nagyon jó.

Én mikor lelépett az asszony gyerekkel,itt maradtam 150m2 házba egyedül.Volt olyan, nem volt kedvem befűteni, hidegbe ücsörögtem. Teljes depibe estem.

Muszály volt talpra állnom. Kifestettem az egész házat esténként meló után, áttrendeztem, szekrényeket kiselejteztem. Azaz lekötöttem magam. A lényeg az volt, hogy ne legyen "unatkozós" percem, mikor az agyam jár. Az este minden percét betábláztam. Megterveztem minden percem órám, és be is tartottam. 8ig munka a házba, vacsigyártás. 9re fürödve, vacsihoz készen. Vacsora, alvás, hajnalba kelés munkába.

Pár hónap, és el tudtam hagyni a napirendet. Elkezdtem "kívülről" látni a házasságom. Rájöttem jobb így. Jobb most, mint 70évesen lépne le.

Mai napokba nagyon jól érzem magam, mentálisan egészséges vagyok, és élvezem az élet minden percét. Leszoktam 25év dohányzásról. Az ok:nehogymá most dobjam el a pacskert ez a xar miatt. (imádtam dohányozni)

Az életem egyenesbe van úgy érzem, még most is meg kell terveznem sok mindent. De már csak azért, hogy ne ússzak el az itthoni dolgokkal. Megvan a takarítónap, mosónap stb. Nosalty, mindmegettéről megtanultam főzni (nem nagy szám) Karácsonykor már tortát sütöttem.

Idővel rendbe jössz, csak akarni kell!

2021. jún. 29. 12:36
 8/8 anonim ***** válasza:

7-es bárcsak én is ilyen erős lennék lelkileg mint te.

34 N

2021. jún. 29. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!