Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben én maradhatok a házban?
Ügyvédhez menjél, nem olyan drága, ehhez képest.
Hiába kötné össze, a tartózkodása és a pénzügyek nem összeköthető dolgok.
A fenyegetés miatt kérhetsz távolságtartási végzést is.
De egy jogász jobban tudja
Amiről van számla és a házba beépítésre került annak a felét perelheti rajtad. A munkadíjról saját háznál nem lehet beszélni, azt nem perelheti rajtad. Ami mozdítható és nem a ház része arról meg kell egyezni vagy el kell adni és felezni.
Én átéltem ezt férfiként 21 évesen, egy 35m2 belvárosi full lepukkant lakást örökölt az akkori párom, amit 2 hónap alatt újítottunk fel a bátyámmal munka után és hétvégén. ABlakcsere, ajtócsere, fűtés és vízcsövek, kazán, kövezés parketta minden. Ott laktam a lakásban felújítás közben mert fostam attól hogy elviszik az anyagot. A lakás felújítása után 1 évvel lapátra tett, majd az apja kitalálta hogy adják el a lakást és költözzön jobb környékre. milliókkal húztak le engem, ha ki kellett volna fizetni a munkásokat, akkor alaphangon 4-5 millió volt a munkadíj.
23 vagyok......
A lány apja nagyon előrelátó volt ,mert minden anyagot a cége nevére vett és így ajándéknak minősül, vagyis így nem a párom fizette mert akkor osztozni kéne ha egy háztartásba élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!