Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben én maradhatok a házban?
8 Nem tudod, hogy a négyes nő-e vagy férfi. Ő amúgy csak a jogi helyzetet ismertette. Rengeteg nő is jár úgy, hogy a pasihoz költözik, fizet a felújításba majd lapátra teszik. Úgyhogy ez nemtől független és jogilag ez van, akinek nem volt esze lepapírozni dolgokat.
Kérdező, okosnak kell lenni. Meg kell neki mondani, visszafizeted a felújítás árának a felét, hiszen azt közösen fizettétek. Neki viszont mennie kell. Fotózz le mindent most, vedd fel amit mond ha tényleg szétverné a házat és közöld vele, hogy ha bármihez hozzányúl, nem fizetsz neki semmit. Ha a ráeső összeg egy misi, akkor fizetsz neki 500 ezret most, a másik felét pedig akkor kapja meg, amikor kiköltözött, kijelentődött, megvolt a zárcsere. Tanúk előtt is beszélhetsz vele, ha úgy könnyebb és nyugodtan mondd meg neki, hogy polgári per lesz belőle. Fizess neki mindent vissza, de okosan csináld, hogy ne legyen már köze hozzá mire visszakapja.
12, Ha a 4-es nem nő, akkor felmászom a szabadsághídra és fejest ugrok. Férfi intuíció alapján 1000000% hogy nő. :D
Lófa.. ismertette a jogi helyzetet. Mikor és melyik jog mondta, hogy szart sem kéne ezután fizetnie a pasinak?
Ki papíroz le ilyesmiket amúgy általában? Szerintem egy normális ember azt szokta feltételezni az aktuális párjáról hogy az méltányosan járna el vele szemben. A nők ilyen irracionálisak, hogy összekeverik a szezon a fazonnal és ha megcsaltál akkor én megrövidítelek pár misivel. :D
Mintha köze lenne egyiknek a másikhoz.
Én a pasi helyében elkérném a házba belefektetett pénzemet és elvinnék minden gépet, amit én vettem aztán jónapot. És még nagyvonalú is lennék, mert a munkám így ingyen volt.
16, Halkan megsúgom, hogy nem mindenki intézi bírósági úton az ügyeit. Én egy nagyon korrekt ember vagyok és soha nem kérek többet annál amit beleraktam, de gyűlölöm ha valaki hülyének akar nézni.
Ha ezzel akarna próbálkozni, akkor nagyon halkan csak odasúgnám neki hogy rendben ne fizess ki semmit, de nehogy arra gyere haza egyszer, hogy leégett a szép házad.
"Nem tudom hány évet laktatok ott közösen, de olyat is szoktak h bérleti díjkent valamennyit felszamolnak és akkor azt az összeget levonjatok a felújítás árából."
Utólag senki nem kérhet bérleti díjat lakáshasználatért, nem bérlő a srác, hanem lakáshasználó.
Szivessegi lakashasznalo.
Anyuka, mivel ő a tulajdonos, intézheti a jenyszerkijelwntest. A pasinak természetesen semmi tulajdonjoga nincs a házban. Szintén bíróságon kérheti a felújítás ráeső részét. Ezt viszont bizonyítania kell. Mellesleg ingyen lakott ott évekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!