Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elakar hagyni a férjem terhesen?
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni mert eléggé elkeseredtem.
Párommal 6 éve vagyunk együtt, -ebből 1 év házasság, és most fog megszületni a kislányunk. Jelenleg egy 27 hetes pocaklakó van a hasamban. Tervezett baba volt,-sokat kellett várni egyáltalán arra is hogy lehessen.
A férjemnek adódott egy lehetősége a cégnél ahol dolgozik, hogy elmenjen sofőrnek egy nemzetközi céghez amiről kikérte ugyan a véleményem,de látszólag csak formalitásból.
Megbeszéltük hogy még csak meg sem született a kislány,-nyugodt életet szeretnék, vele együtt felnevelni.
Tegnap este csörgött a telefonja,-szabadnapos volt mert elmentünk 4D ultrahangra.
Furcsa volt hogy takargatta.
Lényegében kiderült hogy csütörtökön indulás a nagy európai körútra és aznap beszélték volna meg a részleteket de így halasszák hétfőre. Semmit nem mondott nekem ezzel kapcsolatban.
Nem tudom mit tegyek,forr az agyvizem, hogy elment volna se szó se beszéd nélkül miközben a szívem alatt hordom a gyerekünket.
Fáj,ez az egész. Nagyon összevesztünk. Elkezdte magyarázni hogy ő a gyerek érdekeit nézi,meg minden egyéb.. mondtam szépen,mondtam csúnyán neki hogy mondja le de nem hajlandó. Nagyon összevesztünk... olyanokat vág a fejemhez már régóta csak a gyerek miatt van velem,stb. (Pedig ehhez a lurkóhoz ketten kellettünk).Azt mondta tönkre teszem az álmait,-bár ezekre gyerek előtt kellet volna gondoljon és hogy én nélküle elfogok veszni.. (ami nem igaz mert mindig fenttartottam magamat, igaz gyeden ez egyedül sokkal nehezebb volna) és hogy pont a makacskodásom miatt vállalja.. elvesztettem a "jogom a cirkusszal hogy beleszólhatok". Még a mobilomat is elvette amit anno még kamaszkorunkba vettem. Nekem azóta is ez van, de az ő nevén van. Kártyás fizetés miatt hogy kedvezményt kapjak akkoriba felraktuk a kártyájára. Nekem nem ilyenem volt, de teljes mértékben én vettem de azt mondta "bizonyítsam".
Most ott tartunk a család előtt teszük magunkat (látogatóban vannak) közben pedig semmi sincs rendben. Nagyon nehéz.
Nem szól hozzám. Duzzog, neki áll feljebb, nem ölel át. Az bánt a legjobban ha hozzám nem is szól de a babára se hederít ha végre mocorog egy kicsit. Olyan nehezen jött össze. Egyik kezemmel ütném a másikkal húznám vissza magamhoz és csak sírnék hogy nem jelenthetünk semmit se neki.
Nem tudom mit tegyek, hogy viselkedjek,reagáljak mit csináljak?
Így azzal sem viselkedünk,akit nem szeretünk.
Lehet azt emberi módon és kíméletesen is közölni,ha valami megváltozott bennünk.
Így sem könnyű néha elfogadni.
Azt sosem értettem,hogy egy többéves kapcsolatban vagy a végén,hogy a fenébe tud ennyire kifordulni magából némelyik ember.
Saját magáról állít ki bizonyítványt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!