Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elakar hagyni a férjem terhesen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elakar hagyni a férjem terhesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A tanácsotokat szeretném kérni mert eléggé elkeseredtem.

Párommal 6 éve vagyunk együtt, -ebből 1 év házasság, és most fog megszületni a kislányunk. Jelenleg egy 27 hetes pocaklakó van a hasamban. Tervezett baba volt,-sokat kellett várni egyáltalán arra is hogy lehessen.

A férjemnek adódott egy lehetősége a cégnél ahol dolgozik, hogy elmenjen sofőrnek egy nemzetközi céghez amiről kikérte ugyan a véleményem,de látszólag csak formalitásból.

Megbeszéltük hogy még csak meg sem született a kislány,-nyugodt életet szeretnék, vele együtt felnevelni.

Tegnap este csörgött a telefonja,-szabadnapos volt mert elmentünk 4D ultrahangra.

Furcsa volt hogy takargatta.

Lényegében kiderült hogy csütörtökön indulás a nagy európai körútra és aznap beszélték volna meg a részleteket de így halasszák hétfőre. Semmit nem mondott nekem ezzel kapcsolatban.

Nem tudom mit tegyek,forr az agyvizem, hogy elment volna se szó se beszéd nélkül miközben a szívem alatt hordom a gyerekünket.

Fáj,ez az egész. Nagyon összevesztünk. Elkezdte magyarázni hogy ő a gyerek érdekeit nézi,meg minden egyéb.. mondtam szépen,mondtam csúnyán neki hogy mondja le de nem hajlandó. Nagyon összevesztünk... olyanokat vág a fejemhez már régóta csak a gyerek miatt van velem,stb. (Pedig ehhez a lurkóhoz ketten kellettünk).Azt mondta tönkre teszem az álmait,-bár ezekre gyerek előtt kellet volna gondoljon és hogy én nélküle elfogok veszni.. (ami nem igaz mert mindig fenttartottam magamat, igaz gyeden ez egyedül sokkal nehezebb volna) és hogy pont a makacskodásom miatt vállalja.. elvesztettem a "jogom a cirkusszal hogy beleszólhatok". Még a mobilomat is elvette amit anno még kamaszkorunkba vettem. Nekem azóta is ez van, de az ő nevén van. Kártyás fizetés miatt hogy kedvezményt kapjak akkoriba felraktuk a kártyájára. Nekem nem ilyenem volt, de teljes mértékben én vettem de azt mondta "bizonyítsam".

Most ott tartunk a család előtt teszük magunkat (látogatóban vannak) közben pedig semmi sincs rendben. Nagyon nehéz.

Nem szól hozzám. Duzzog, neki áll feljebb, nem ölel át. Az bánt a legjobban ha hozzám nem is szól de a babára se hederít ha végre mocorog egy kicsit. Olyan nehezen jött össze. Egyik kezemmel ütném a másikkal húznám vissza magamhoz és csak sírnék hogy nem jelenthetünk semmit se neki.

Nem tudom mit tegyek, hogy viselkedjek,reagáljak mit csináljak?

2021. jún. 19. 06:54
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Így azzal sem viselkedünk,akit nem szeretünk.

Lehet azt emberi módon és kíméletesen is közölni,ha valami megváltozott bennünk.

Így sem könnyű néha elfogadni.

Azt sosem értettem,hogy egy többéves kapcsolatban vagy a végén,hogy a fenébe tud ennyire kifordulni magából némelyik ember.

Saját magáról állít ki bizonyítványt.

2021. jún. 20. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!