Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás terhesen, az apa bent legyen szülésnél?
Szerintem ha bent akar lenni, akkor hagy legyen.
Érdekes hogy így fogod fel a válást, azelőtt hogy szülni fogsz. Kiváncsi lennék, hogy akkor miért vállaltátok be a babát vagy mi vezetett idáig hogy épp most mentek szét...
2014. febr. 5. 07:49
2/13 A kérdező kommentje:
Hogy őszinte legyek becsúszott baba, már jó ideje tervezzük a válást. Nem akartuk a baba miatt tovább tolni. Próbálkoztunk mindenfélével, de nem tudtuk helyrehozni a dolgokat, üvöltözések kózött meg nem akarunk gyerekeket nevelni... 3 hónapja külön vagyunk, azóta megnyugodtunk mindketten, pár héten belül szülök
Megertelek,nalunk is ez volt a masodik gyereknel. Engem is zavart, nem is akartam neki szolni amikor bevittek szulni, de a csalad ertesitette es bejott.
2014. febr. 5. 07:57
Csak azért kérdeztem, mert ritkán hallani ilyet, hogy párok normális körülmények között válnak el. Mindig balhé van az ilyen dolgok körül. De valóban jobb a gyerekeknek is, ha nem kell asszisztálniuk egy rossz házasságban.
Remélem azért megtalálod az egyensúlyt az életedben és a gyerekek mellett, azért marad időd majd új párkapcsolatot is építeni egyszer.
2014. febr. 5. 08:03
Legyen benn, legalább így is kötődni fog a gyerekhez.
2014. febr. 5. 08:37
Hát ha válnánk ,bármennyire is jóban vagyunk,én nem szeretném ha bent lenne.Nekem 2 gyerekem van,de aki bent van velem az ne azért legyen bent,mert kap egy gyereket,hanem,mert szeretem és bízom benne és támogasson amikor szenvedek,inkább vinném anyukámat.Hát persze nem vagyunk egyformák..
2014. febr. 5. 08:56
En Apuka vagyok. Az elso gyermeknel bent voltam es egyszeruen unfairnek tartottam volna ha a masodik gyermekem szuletesenel nem vagyok bent. Persze nalunk nem volt valas, csupan annyi, hogy a felesegem szerint ez nem ferfinek valo.
Minden esetre megengeded, akkor szerintem baromi jo peldaval jarsz elol!!!
2014. febr. 5. 09:01
Bevallom én helytelenitem az apás szüléseket eleve. Ha meg válofélben is vagytok mit nézegessen rajtad abban az állapotban? A gyereket meg kézbeveheti majd néhány orával késöbb. Milyen élményröl van szo? Néztél már végig te szülést?
2014. febr. 5. 09:48
én is terhesen költöztem el az apától még 5 éve, de nekünk tök természetes volt, hogy bent lesz a szülésnél. én nem idegenkedtem tőle, elvégre mégiscsak a gyerekem apja, még akkor is, ha már csak barátként fogta a kezem a vajúdásnál.
2014. febr. 5. 11:26
Elozo: en megkerdeztem a volt ferjem, hogy be akar-e menni, az volt a valasza, hogy ki nem hagyna.Nem engem jott nezegetni.
2014. febr. 5. 11:34
Kapcsolódó kérdések: