Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elakar hagyni a férjem terhesen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elakar hagyni a férjem terhesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A tanácsotokat szeretném kérni mert eléggé elkeseredtem.

Párommal 6 éve vagyunk együtt, -ebből 1 év házasság, és most fog megszületni a kislányunk. Jelenleg egy 27 hetes pocaklakó van a hasamban. Tervezett baba volt,-sokat kellett várni egyáltalán arra is hogy lehessen.

A férjemnek adódott egy lehetősége a cégnél ahol dolgozik, hogy elmenjen sofőrnek egy nemzetközi céghez amiről kikérte ugyan a véleményem,de látszólag csak formalitásból.

Megbeszéltük hogy még csak meg sem született a kislány,-nyugodt életet szeretnék, vele együtt felnevelni.

Tegnap este csörgött a telefonja,-szabadnapos volt mert elmentünk 4D ultrahangra.

Furcsa volt hogy takargatta.

Lényegében kiderült hogy csütörtökön indulás a nagy európai körútra és aznap beszélték volna meg a részleteket de így halasszák hétfőre. Semmit nem mondott nekem ezzel kapcsolatban.

Nem tudom mit tegyek,forr az agyvizem, hogy elment volna se szó se beszéd nélkül miközben a szívem alatt hordom a gyerekünket.

Fáj,ez az egész. Nagyon összevesztünk. Elkezdte magyarázni hogy ő a gyerek érdekeit nézi,meg minden egyéb.. mondtam szépen,mondtam csúnyán neki hogy mondja le de nem hajlandó. Nagyon összevesztünk... olyanokat vág a fejemhez már régóta csak a gyerek miatt van velem,stb. (Pedig ehhez a lurkóhoz ketten kellettünk).Azt mondta tönkre teszem az álmait,-bár ezekre gyerek előtt kellet volna gondoljon és hogy én nélküle elfogok veszni.. (ami nem igaz mert mindig fenttartottam magamat, igaz gyeden ez egyedül sokkal nehezebb volna) és hogy pont a makacskodásom miatt vállalja.. elvesztettem a "jogom a cirkusszal hogy beleszólhatok". Még a mobilomat is elvette amit anno még kamaszkorunkba vettem. Nekem azóta is ez van, de az ő nevén van. Kártyás fizetés miatt hogy kedvezményt kapjak akkoriba felraktuk a kártyájára. Nekem nem ilyenem volt, de teljes mértékben én vettem de azt mondta "bizonyítsam".

Most ott tartunk a család előtt teszük magunkat (látogatóban vannak) közben pedig semmi sincs rendben. Nagyon nehéz.

Nem szól hozzám. Duzzog, neki áll feljebb, nem ölel át. Az bánt a legjobban ha hozzám nem is szól de a babára se hederít ha végre mocorog egy kicsit. Olyan nehezen jött össze. Egyik kezemmel ütném a másikkal húznám vissza magamhoz és csak sírnék hogy nem jelenthetünk semmit se neki.

Nem tudom mit tegyek, hogy viselkedjek,reagáljak mit csináljak?

2021. jún. 19. 06:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%

Ebben a kapcsolatban nem lesz sok köszönet számodra,ha együtt maradtok.

Ez a telefonos sztoriból jól látszik.

Ennyire kicsinyes és értelmetlen vita egy olyan embertől,akire a leginkább kellene számítanod nagyon gáz.

Azt hogy te mit tegyél,nem tudom.

Én összeszedném magam, beszélnék a családommal és utána vele is.

Annyit mondanék,hogy ilyen hozzáállással ez se nem család,se nem kapcsolat.

Gondoskodj a gyerekedről anyagilag,ha úgy érzed akkor majd érzelmileg is.Az én életemhez nem tudsz hozzátenni semmit érzelmileg és emberileg sem,a pénzed meg akkor sem kéne,ha nem lenne mit ennem.

2021. jún. 19. 09:54
 12/21 anonim ***** válasza:
36%
Ezt a gyereket csak te akartad. Legalább magadhoz legyél őszinte.
2021. jún. 19. 09:56
 13/21 anonim ***** válasza:
93%
Tudod sok férfi nagyon akar családot, gyereket, de ezt nem úgy képzelik ám el, hogy akkor a család lesz mostantól nekik az első, hanem úgy, hogy ők élik világukat tovább, ahogy kedvük tartja, a gyerek meg úgyis az asszony nyűgje. Így 2021-ben ez már elég gáz felfogás, de a sok elmaradott ember fejében még mindig eléggé él sajnos. Azt hiszik, azt csinálnak, amit akarnak, mert gyerekkel úgyse lépsz. Hát lépj! Nagyon jól látod, hogy semmibe vesz, próbál zsarolni, rád telepedni, bántalmaz lelkileg. Lépj ebből ki, ne ezt a "férfi" mintát lássa a lányod!
2021. jún. 19. 09:58
 14/21 anonim ***** válasza:
81%
Még most lépj, míg nincs meg a baba. Később csak rosszabb lesz. Tapasztalat.
2021. jún. 19. 10:02
 15/21 anonim ***** válasza:
72%
14-nek igaza van! A férjed alkalmatlan rá,valószínű pedig a hat év alatt sem szeretett soha,különben nem viselkedne így.Az,hogy el akar menni egyértelműen jelzi,hogy szabadságra vágyik,és semmi kedve nem lenne a gyerekhez sem.Kérdező,hagyd el és költözz a családodhoz! Mert ha most még küzdenél is érte,később csak rosszabb lenne! Kitartást!:(
2021. jún. 19. 10:08
 16/21 anonim ***** válasza:
44%
Nem hiszem, hogy ne lettek volna előjelei, hogy ilyen szemét a férjed.
2021. jún. 19. 10:57
 17/21 anonim ***** válasza:
38%

Erre a kérdésre szerintem ne itt keress választ.Itt mindenki a válást támogatja. Aztán gond nélkül lecsukja a laptlopot, és éli életét. Te meg telebeszélt kis fejjel csinálod a hülyeséget.

Én úgy látom, ez csak pillanatnyi felindulás, csak azért vág ilyen dolgokat a fejedhez. Tudod, amikor dühös vagy, és duzzogsz, meggondolatlan dolgokat mondasz.Majd lenyugszanak a dolgok,ne aggódj.

Hogy miért megy el dolgozni, az felett nem ítélkezhetünk. Nem ismerjük anyagi helyzeteteket, van e lakás, hitel, mik a célotok az életbe. Úgy veszem ki a dolgot, fiatalok vagytok. Ha jövőt akartok építeni, most kell,nem 50évesen.

Én 25évesen vettem egy házat. Nagyobb hitelem volt mint a magyar államnak. 27évesen nősültem, 30évesen gyerekem volt, és SEMMI HITELEM!!! Én is kimentem kamionozni külföldre. Ha itthon maradok, 20évig törlesztem a hitelt.

De leszögezem, ez én vagyok, ez az én helyzetem, a tieteket nem ismerem. Ha albiba laktok, vagy nyakig vagytok hitelllel, vagy olyasmit akartok elérni amihez "le kell tolni a gatyát" akkor támogasd,ne hisztizz, hogy álomcsaládot akarsz. Az álomcsalád, mint a Barátok köztbe, nem létezik. Tudod, mikor gondtalanul reggel eggyütt reggelizik a család, utánna kis lightos minka, ebéd már megint eggyütt, délután meg pletyó. Persze semmi anyagi gond.

2021. jún. 20. 07:55
 18/21 anonim ***** válasza:
64%

17

Tervezett babával a pocakomban ne most találja ki a kedves férjem, hogy neki nagy lehetősége van és lelép külföldre. Nyilván nem az éhhalál szélén vannak, különben nem vállaltak volna gyereket. Simán csak kimenekül a pasi és magára hagyja a nőjét, mert neki éppen ehhez van kedve, a másik meg le van szarva. Ahogy meg viselkedett és beszélt a leendő gyermeke anyjával, az minősíthetetlen. Pillanatnyi felindultságban sem alázom meg ilyen szinten a páromat, ez nem normális dolog, ne akarjuk már annak beállítani. Nagy marhaság volt ebbe a kapcsolatba gyereket vállalni, de már mindegy. A kérdező akkor jár a legjobban, ha a lehető legkevesebb kárral kiszáll innen. A férje ugyanis nem szereti, ez világos mint a nap.

2021. jún. 20. 08:18
 19/21 anonim ***** válasza:

#17 én alapvetően egy hirtelen haragu ember vagyok és sokszor mondok olyanokat ilyenkor amivel másokat megbantok. De nem szánt szándékkal. Ha valaki azt mondja hogy csak a gyerek miatt vagyok együtt veled az vagy azért van mert rohadtul meg akar bántani vagy mert igaz. Bár szerintem akit szeretünk azt nem akarjuk szándékosan bántani. Szóval én nem találok elfogadható magyarázatot arra hogy valaki ilyet mond akkor sem ha dühös.

Egy ilyen munkánál meg figyelembe kellene venni a párunk véleményét is.

Persze dönthet aztán úgy hogy annak ellenére elmegy hogy ő nem akarja de akkor ne sunnyogjon hanem álljon elé és mondja hogy drágám sajnálom de megyek, ezért és ezért.

Nem muszáj a válást tanácsolni nekik de ebből előbb utóbb az lesz. A kérdező párja leszarja az ő akaratát, fikarcnyit se veszi figyelembe, hazudik neki, nem hatja meg a gyerek se, és saját bevallása szerint nem is szereti.

Lehet ezt az indulatra meg az anyagiakra fogni de így akkor sem viselkedünk azzal akit szeretünk.

2021. jún. 20. 09:46
 20/21 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom ami veled történik és a babával.
2021. jún. 20. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!