Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Kisgyerekesek most mind válnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisgyerekesek most mind válnak?

Figyelt kérdés
Mi történt, hogy annyi kisgyerekes válik a környezetemben?
2021. jún. 18. 11:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
46%
Kb.igen.
2021. jún. 18. 11:34
 2/21 anonim ***** válasza:
42%
Sok ember csak azért vállal gyereket, hogy legyen utód. Csak nevelni ne kelljen meg foglalkozni vele. Meg a férfiak inkább kergetik a fiatal lányokat, minthogy a feleséggel tegyék rendbe a dolgokat. Ezért elválnak és akkor minden héten le lehet passzolni a gyereket is.
2021. jún. 18. 11:43
 3/21 anonim ***** válasza:
83%
Covid alatt rájöttek, hogy a kompromisszumok mégsem annyira jók.
2021. jún. 18. 11:51
 4/21 A kérdező kommentje:
Ez szomorú. Van még olyan akinek tényleg rendben van a házassága, és őszintén szeretik egymást?
2021. jún. 18. 12:06
 5/21 anonim ***** válasza:
37%

2-es. Hogyne! Ha már általánosítasz akkor engedd meg nekem is!

A nők ráakaszkodnak a pasira, felcsináltatják magukat, majd dobják. Jobb esetben vele maradnak, de a szexet megvonják tőle. Mit tehet a férfi? Próbál szeretőt vagy alkalmi partnert szerezni. Persze kifelé úgy van előadva, hogy szegény nő dolgozik, megad mindent a férjének, az a szemét meg más nőket hajt!

Tudod, az van, hogy kinek melyik verzió a szimpatikus, aztán azokat pontozgatják le és fel!

Szerinted minden nő szent? A férfiak többsége nem azért jár el otthonról mert olyan szemétláda, hanem azért mert nem bírja tovább. Mit is? A rideg közönyt, a szexmegvonásos büntit. Persze tutira a nőnek van igaza, mint mindig.

Én 14 évig melóztam, güriztem, tanultam, odafigyeltem amire csak tudtam, üdülések, ház, autó, ajándékok, színház stb. Tudod mit kaptam érte cserébe? Azt hogy a hátát mutatta az ágyban, ő fáradt, meg különben is mit képzelek én, ő nem egy szexgép. 3 havonta egyszer talán megengedte, de mindig a hibát kereste, amiért akár fél vagy egy év szexmegvonást csinálta. Elegem lett, rommá csaltam, majd elküldtem a francba. Azóta elváltunk, ő maradt egyedül, azóta is telekürtöli a világot hogy mekkora hulladék voltam. Persze már mindenki tudja az igazságot, csak röhögnek rajta, azóta is egyedül van. Én újra nősültem, érdekes módon nem vagyok hulladék, szeretnek, becsülnek, holott semmivel sem nyújtok többet mint az előző feleségemnél. A gyerekünket sajnálom, de hát mint látni, az anyját az sem érdekelte.

2021. jún. 18. 12:07
 6/21 anonim ***** válasza:
79%
Nem mind válnak! Mi sem dobjuk a babarongyot minden vitánál!!!!
2021. jún. 18. 12:36
 7/21 anonim ***** válasza:
29%

Ugyan már, mindig a férfi a hibás.

Ha az asszony megcsalja akkor is... Mert szegény nővel biztos nem foglalkozik a férje

2021. jún. 18. 12:41
 8/21 anonim ***** válasza:
91%

#5 Hogyne! Ha már általánosítasz akkor engedd meg nekem is!

Azzal kezdtem, hogy “sok ember...”. Ez nem azt jelenti, hogy mindenki, hanem sokan.

2021. jún. 18. 12:42
 9/21 anonim ***** válasza:
0%

A "sok" az az eu komform általánosítás?! :D Oké, akkor én is módosítok, az kommentemben szereplő nőkre ráhúzom hogy "sok". Ha szemétkedni akarok, akkor azt írom hogy a többség. Na de ki nem tartozik bele a többségbe? Hát aki olvassa! :D

Maradjunk annyiban hogy úgy korrekt, ha azt írjuk, hogy "vannak nők és férfiak"...

2021. jún. 18. 12:54
 10/21 anonim ***** válasza:
28%
Rohanó világban élünk, ahol mindenki fiatalos akar lenni és független..
2021. jún. 18. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!